onsdag 30 januari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Tänk vilka snälla människor det finns. Igår berättade ju jag att jag skulle dela med mig av godispengar om jag fick några. Hittills har det trillat in 1450 kronor! Blogghjälpen har sagt att hon kommer ge oss godis som vi har på katthemmet redan och sen kanske vissa delar av de nya godispengarna går till våra kompisar som behöver operera tänderna.

Jag har sagt OK till det under förutsättning att vi verkligen får det där godiset hon jamar om. Hon brukar ha med sig godis hemifrån och en av de som nu skänkt pengar brukar också köpa godis till oss. Nu gäller det bara att se till att vi får det också!

Fler kanske har hört och läst om den stackars blyga katten som satt fast i ett ventilationsutrymme i en lägenhet nånstans in Sverige? Hon har suttit där i 19 dagar, men nu har hon kommit ut från röret! Hon har varit hos vettisen och verkar ha klarat sig förvånansvärt bra. Såna nyheter gillar vi!

6 kommentarer:

 1. Vad bra att det kommit in så mycket godispengar! Det är bra att en del kanske kan gå till vettisbesöken också. Fast under de förutsättningar du jamar om naturligtvis.
  Att klara 19 dagar i ett rör visar att katter är riktiga överlevare men så hoppas vi aldrig mer en kisse ska behöva ha det.
  Nospussar till dig och Laban

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är ju mina godispengar så det är klart att jag måste bestämma vart pengarna ska gå.

   Radera
 2. Tänk om det blir DU som äntligen löser den segdragna godisfrågan?!....

  SvaraRadera
 3. Det låter ju faktiskt rätt hoppfullt när det gäller godistilldelningen. Tänk om blogghjälpen äntligen börjar bli resonabel?! Och vad härligt att få veta att katten kommit ut ur röret, har tänkt mycket på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jam, resonabel kanske är att hoppas för mycket, men hon ska i alla fall ge oss godis!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...