torsdag 3 januari 2019

Katten Bobby på Södertälje Katthem säger Hej Då

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Så här sista dagen valde jag att vara lite hemlig.

Det blev en låååång dag. Blogghjälpen skulle ju komma och skjutsa hem mig och matte, men hon skulle jobba med en katthemsgrej först, så det dröjde jättelänge innan hon kom.

Matte kom först. Hon satt inne hos mig och jag hade redan lagt mig i min bur.  Jag hade packat allt och var klar för avfärd - även om jag tyckte det var pirrigt att lämna katthemmet för nåt jag inte kände till.

Sen när blogghjälpen äntligen kom så stängdes dörren till min bur och min egen filt las över buren och sen bars jag iväg till brummisen. Sen åkte vi. Matte bar först in min packning sen kom hon och hämtade mig. Blogghjälpen fick inte parkera i närheten så därför måste hon stanna vid brummisen.

Nu återstår att göra sig hemmastadd. Blogghjälpen har noga talat om för matte att det kommer ta tid innan jag vågar vara den katt jag verkligen är, men med tid, tålamod och kärlek kommer det gå bra.

Jag vill tacka alla snälla människor som följt min resa och läst och kommenterat det jag skrivit. Ni är guld värda - det hoppas jag ni förstår.

Nästa inlägg kommer nog blogghjälpen själv att skriva. Sen får ni se vad som händer!

4 kommentarer:

 1. Måste ha känts som en lång lång dag. Men tänk nu är du i ditt alldeles egna föralltid hem som du så väl förtjänar. Hoppas att du vågar utforska ditt hem i kväll, finns säkert mycket spännande. Vi kommer att sakna dig men vill åter önska dig lycka till. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Lycka till lilla Bobby. Lycka till nya matte. Må ni leva lyckliga ihop i många år.
  Nosbuffar till er båda.

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande dag i ditt liv! Vi har fått en mycket bra känsla när det gäller din nya matte så med tålamod blir detta jamarbra! Nu får du det liv du så väl förtjänat!
  Nospussar till dig fina fina Bobby! ❤️❤️

  SvaraRadera
 4. Tänk - nu har du varit hemma några dagar. Vad spännande! Varje morgon vaknar du upp hos matte i ditt alldeles egna hem där du kan göra dig väl hemmastadd och ta det lugnt och skaffa dig trevliga rutiner.
  Ha det så bra, Bobby!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...