måndag 3 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu är jag tillbaka och blogghjälpens semester är äntligen slut. Jag har haft jättemycket att göra under tiden men ännu har jag inte sett till nån kompensation i form av t ex extra godistilldelning.

Nåjam, jag jobbar vidare som vanligt. Ändå.

Jag funderar så klart en hel del på dagarna. Nu senast på tokar som spränger tunnelbanor och annat. Vad vinner nån på sånt? De som gör det skulle behöva en katt som rådgivare!

12 kommentarer:

 1. Om världens makthavare hade katter som rådgivare...vilken trevlig värld vi skulle få!
  Blogghjälpen blev kanske litet glömsk av att ha semester? Men jag tycker du ser förlåtande ut där du ligger, du är allt bra snäll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, nja, jag funderar på att förlåta henne om hon bättrar sig. Genast.

   Radera
 2. Vad snällt av dig att ta hand om allt när blogghjälpen tog semester. Men lite extra godisutdelning ska du nog ha för allt ditt jobb. Vi jamar i kapp att du är väldigt fin på bilden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, hoppas er matte kan hjälpa mig att jama till blogghjälpen att hon ska ge mig extra godis?

   Radera
 3. Det har du helt rätt i! Vi tror att världen skulle se mycket bättre ut om alla tvåbeningar hade blivit uppfostrade av katter ändra från att de var små minisar.
  Men nu får du allt sätta ner tassen och kräva ordentligt med gottisar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tror att vi katter måste börja ta större plats i världen helt enkelt!

   Radera
 4. Ibland tänker jag att det vore så skönt att vara katt...slippa bry sig om världsproblem, att inte veta nåt om terror, Trump, miljö, klimat och allt annat elände som vi människor måste tampas med. Men din blogg-hjälp sätter in mänskliga tankar via dig, så där tänker ju inte du egentligen. Så ibland är det lite tröttsamt att läsa din blogg, det blir inte din agenda på nåt vis. För visst skiter du fullständigt i vad vi människor håller på med i den stora vida världen? Jag vill gärna läsa en kattblogg som handlar om just DIG, inte vad din blogghjälp tycker och tänker om världen (även om jag nästan alltid håller med henne)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahajam, här har vi nån som vet vad jag tänker. Nåjam, om du tycker det är tröttsamt att läsa min blogg så är det så klart inget tvång.

   Radera
 5. Du har så rätt i att om katter varit med o givit råd och fått vara medbestämmande så hade världen sett annorlunda ut.
  Den hade varit "snäll o lugn" precis som vi är.
  Tycker att du ska stampa med tassen o begära extra gottis för allt som du sköter.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, om vi blir arga på nån så kan det ju hända att vi klipper till just DEN varelsen, men vi startar ju inga krig.

   Radera
 6. Om alla vore lika kloka som du och andra katter Nina skulle vår värld vara mycket mycket bättre att leva i. Så mycket ondska och illvilja som tvåbeningarna hittar på är svårt att förstå. Ändå låtsas många som om tvåbeningarna är den mest intelligenta varelsen på vår jord. Det tror i alla fall inte jag på.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, nä, det är väl tvåbeningarna själva som bedömt att de är intelligentast? Vi katter vet ju vilka det är i verkligheten.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...