söndag 9 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Ni som läste min blogg igår kommer nog ihåg att jag berättade om en kompis som blivit övergiven men som nu bor här på katthemmet.

Igår fick han åka akut till djursjukhuset där man tömde blåsan för han hade svårt att kissa. Han fick smärtstillande och fick åka hem. Idag hade han ännu mer ont, så det blev till att åka tillbaka akut till djursjukhuset.

Där togs nya prover, blåsan tömdes på nytt och nu får han ligga kvar på djursjukhuset för observation. 

Man frågar sig hur den före detta ägaren tänker. Katten hade så ont att han skrek när man kände på blåsan. Man kan inte ens föreställa sig den smärta han skulle känt om han inte fått hjälp. Nu måste ni hjälpa mig att hålla tassar och tummar så han snart blir bra.

6 kommentarer:

 1. Det är för hemskt! Vad är det som gör att den lilla katten inte kan kissa? Har han fått urinsten? Så förfärligt att katten ska behöva lida så. Människan som har haft hand om katten borde aldrig tillåtas att ha djur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, han har både kristaller och stenar i blåsan. Stackars kille.

   Radera
 2. Vi håller alla tassar och tummar!!!

  SvaraRadera
 3. Stackars stackars kissen! Den enda lilla trösten i denna hemska historia är att han nu hamnat i bästa tänkbara händer. Han har fått komma till katthemmet som är fyllt av kärlek och omtanke.
  Hoppas allt går bra för honom på sjukhuset nu!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi gör allt vi kan för honom och hoppas allt ska gå bra.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...