lördag 15 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag tänkte jag bara berätta det som jag berättade på facebook tidigare angående Sören:

En liten uppdatering om Sören:
Han kontrolleras minutiöst av vår hälsoansvariga som han tills vidare bor hos. Medicin får han 7 gånger/dygn. Han har både kissat och bajsat i natt. Äter gör han när man gosar med honom. Vi vågar inte satsa på att faran är över, det kan bli stopp när som helst, så han blir fortsatt övervakad noggrant. Hittills har han kostat ca 18000 hos veterinären och operationen kommande fredag beräknas kosta ungefär lika mycket. Vi är väldigt rörda och tacksamma för allt stöd som kommit in till hans vård. Han är antagligen bara nåt år gammal och "världens mysigaste katt". Hittills har vi fått in ca 12 000 kronor till Sören - och då kan jag bara se det som kommit via swish! Ni är otroliga. Det är ni som gör det möjligt att fortsätta rädda hemlösa och övergivna katter. Givetvis kommer vi fortsätta rapportera om Sören.
GLAD PÅSK PÅ ER!

6 kommentarer:

 1. Mjau på dig Nina,
  hoppas du haft en fin påskafton med extra mycket godis.
  Jag har haft matte till att tassa ner en peng till Sören, den kommer den 20:e.
  Det var härligt att läsa att Sören varit på lådan och varit duktig.
  Ha en fortsatt Glad Påsk.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vad snälla ni är som tänker på Sören. Vi tackar redan för pengen.

   Radera
 2. Kul att läsa om att Sören mår bättre (hoppas givetvis att det blir bestående) och att det finns många som är generösa mot en kisse som verkligen behöver hjälp.
  Det värmer i hjärtat så här i det kalla påskvädret!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, visst värmer det att se att så många bryr sig om en liten hemlös katt som har det jobbigt. Hans tidigare ägare struntade i honom - men det gör inte ni!

   Radera
 3. Så skönt att höra att det går bra för Sören så här långt! Tryggt och bra att er hälsoansvariga sköter om honom på allra bästa sätt hemma hos sig.
  Vad bra att det har kommit in så mycket pengar till lilla kisses veterinärvård. Hoppas det kommer in så pass mycket att det täcker alla hans vårdkostnader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi är så glada och tacksamma över att det finns så många generösa människor. Fanns inte dom skulle inte katthemmet heller finnas.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...