onsdag 19 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Ni som följt katten Estellas öde kanske börjar tröttna på all rapportering kring henne, men jag kan inte låta bli att berätta att hon nu uppmärksammats även i SVT, det kan ni se här: Skrållan/Estella.

Vi är jätteglada att hon hittat tillbaka till sitt hem, men även för att detta uppmärksammas. Kanske får det nån att börja leta efter sin sen länge försvinna katt, kanske får det nån att förstå att man ska ID-märka sin katt, kanske finns det nån som förstår att man ska vända sig till sitt katthem för att ta hand om en katt?

Jag hoppas att denna historia för mycket gott med sig.

9 kommentarer:

 1. Den sortens rapportering tröttnar vi aldrig på MEN bäst vore ju givetvis om det inte fanns några bortsprungna missar att rapportera om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja det vore så klart bäst av allt!

   Radera
 2. Tycker att det är jamarbra att det uppmärksammas så att så många som möjligt av tvåbeningarna hör om detta och kanske? tänker till.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vi hoppas att många tänker till. Det finns mycket som behöver förbättras när det gäller oss katter.

   Radera
 3. Ju mer det skrivs om katters situation, desto bättre! Människorna behöver upplysas och utbildas på alla sätt. Och visst är det härligt att sånt här kan hända, jag tror och hoppas att uppmärksamheten kan få positiva effekter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, du har så rätt som vanligt. Tvåbeningar behöver så mycket upplysning de kan få!

   Radera
 4. Vad roligt att läsa en sådan solskenshistoria! Positivt med så mycket uppmärksamhet. Katten hade verkligen tur som hamnade på Katthemmet! Hoppas det går bra i hemmet med de andra två katterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi håller också tummarna för att det ska gå bra med både Estella och de andra två katterna. En av dom har hon levt med innan hon försvann, men den andra har hon aldrig träffat.

   Radera
 5. Det är bara underbart att läsa om Skrållan! Jag gör det gärna varje dag! Överallt!
  Nospuss

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...