fredag 14 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu är det en sån där helgdag. Jag tänkte bara jama om att vi katter på det här katthemmet reser ingenstans! Det skulle aldrig falla nån av oss in att åka på en sopkvast där det blåser och viner. Nä, vi stannar där vi är tills vi får ett alldeles eget hem!

Sen kan jag berätta att insamlingen för Sören går väldigt bra. Det finns många generösa människor som vill hjälpa honom. Vi har nästan fått in de pengar vettisen vill ha hittills. Sen vill de ha nästan dubbelt så mycket när han ska opereras, men med alla generösa människor som hjälper oss ska det gå bra också. Sören själv blev så glad att han till och med kissade i natt! Vi hoppas han fortsätter så ända fram tills han ska opereras. Ni fortsätter väl att hålla tassar och tummar för honom?

Jag ska hålla er uppdaterade om honom.

8 kommentarer:

 1. Ni gör rätt i att hålla er inne i värmen. Matte mumlade något igår att vi kanske borde ta kvasten och åka iväg, men det går vi inte på när det är kallt ute. Vi håller alla tassar och tummar för Sören att han fortsätter kissa tills operation. Matte hälsar att hon kommer i morgon bitti, hur snabbt det nu går med sommardäck.... Men ni ska väll ha påskägg med godis?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, vad snälla ni och er matte är som hjälper oss här på katthemmet. Klart vi vill ha påskägg med godis.

   Radera
 2. Heja Sören!! Hoppas han kissar i natt också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vi håller tummar och tassar för att han gör det!

   Radera
 3. Klart ni är kloka nog att stanna kvar här! Inte skall man ge sig ut och flyga. Det är tvåbeningarna så bra på att göra ändå kors och tvärs (och smutsa ner luften).
  Blir så glad att höra att insamlingen till Sören går bra och att han kissade i natt. Det måste gå bra för honom!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi gör allt för att det ska gå bra för Sören. Vi vill att alla katter ska må bra.

   Radera
 4. Vi håller alla tassar och tummar vi har! Hoppas att det blir lite extra gottisar till er på katthemmet nu när det är påsk .Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tror att det kommer bli lite extra godis här. Vissa har sagt att det kommer bli så...

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...