lördag 8 oktober 2016

Katten inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har jag klarat av Nyöppningen. Det gick bra och snälla människor handlade saker av oss. Men det känns ändå bra att äntligen få koppla av lite. Ikväll ska vi katter ha myskväll här på katthemmet.  Jag tycker vi har gjort oss förtjänta av det.

Igår kopplade jag ju av lite för mycket. Jag överlät till blogghjälpen att tala om hur och vart betalningen för vår kalender skulle ske. Hur gick väl hyfsat, men när hon skulle tala om var pengarna skulle betalas in, så glömde hon förstås det.

Flera av er har redan lista ut det, men för er som inte har det så är det så att man beställer sin kalender, betalar in 125 kronor på konto nr 38 93 41 - 9 eller swishar på 12345 25408, sen är det jättebra om man skickar ett mail till bloggkatt@gmail.com och talar om att man beställt, vad man heter och vilken adress vi ska skicka kalendern till. Då borde inget gå fel.

4 kommentarer:

  1. Tänk att det skall vara så svårt för tvåbeningar att klara något själva, de borde lärt sig något av oss katter vid det här laget. Vi tog det säkra före det osäkra och satt med när matte skulle tassa in pengar till våra almanackor så det säkert skulle bli rätt.
    Hoppas ni får en jamarhärlig myskväll!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ni är duktiga ni, men så blev det rätt också. Jag har sagt till blogghjälpen att posta era kalendrar idag.

      Radera
  2. Kunde just tänka mig att nyöppningen skulle gå bra när allt var så bra förberett! Tyvärr bor jag ju så långt borta så jag kunde inte vara med.
    Däremot har jag nu swishat över pengar för en kalender (bör finnas i varje hem med katt och gärna i de utan också).
    Vila dig nu ordentligt efter allt ståhej den här veckan!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, håller helt med dig - vår kalender bör finnas i ALLA hem!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...