söndag 1 mars 2015

Katten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit tass om både öppet hus och loppisen igen. Det kan ju låta jobbigt, men faktum är att det nästan känts som semester.

Undrar ni varför? Jo, för det har varit alldeles ledigt från byggjobbet idag. Efter gårdagens jättejobb med flytspacklingen fanns det inte så mycket att göra idag. Spacklet måste nämligen torka några dagar innan golvmattan läggs på. Inte ens jag, som är ansvarig för hela bygget, får tassa på golvet innan det stelnat. Då kan ni tänka er hur viktigt det är att golvet får vara ifred.

Det ser i alla fall jamarfint ut. Eftersom det var så kul så funderar jag faktiskt på att flytspackla om hela katthemmet!

6 kommentarer:

  1. Det är nog bäst att du låter bli. Det är bättre att Snickare Christer får bestämma om spackel och sånt.

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, jam, kanske att du har rätt...

      Radera
  2. Förstår precis hur du kände det idag med bara det vanliga att ta hand om.
    Rena semestern !
    Det är jamarjobbigt att vara arbetsledare för en massa olika människor.
    Kommer själv ihåg hur jag hade det för 2 år sedan när jag handledde alla när jag totalrenoverade våra badrum. Puh, inte fick jag vara där inne under tiden o min dasslåda flyttades stup i kvarten.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, det är jättejobbigt att vara arbetsledare. Ännu jobbigare när man inte kan bevaka arbetet på nära håll förstås.

      Radera
  3. Fast lite kul vore det att bara göra ett litet tassavtryck i spacklet i ett hörn och inte lägga golvmatta där, då kunde ju alla få se vilket gulligt tassavtryck du har.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, hi-hi, det skulle verkligen vara kul. Fast jag får nog inte komma in där i alla fall.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...