söndag 29 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 Idag var jag lite trött när blogghjälpen kom. Låg på fina julklappsfilten och putsade mig när hon kom in i buren. Putsningen var inte för blogghjälpen, utan för att vi skulle få besök av Alices matte.

Jag hade ju fått telekattisk information från Alice själv både att hon skickat hit matte, samt att det skulle komma "intressanta saker" till oss.

Jag vet ju att när sån information kommer från en före detta Södertälje Katthemskatt, så är den riktig.

När jag precis putsat mig färdigt kom hon - Alices matte.  Hon hade med sig en stor burk med kattgodis. Till råga på allt stod det KATTGODIS på burken! Då borde det inte råda några tveksamheter om vilka som skulle ha innehållet. Dessutom hörde jag att Alices matte klart och tydligt sa till blogghjälpen, att när det gäller den här julklappen så gäller precis samma regler som när vi fick juklkappar av Sven - d v s det är STELLAN SOM BESTÄMMER VEM, NÄR OCH HUR MYCKET SOM SKA GES!

Det vore väl 19 också om inte till och med blogghjälpen skulle förstå detta!

Sen hörde jag att Alices matte hade med en massa bra saker till tvåbeningarna på katthemmet också, som diskborstar, rengöringsmedel och annat. Alice, du har verkligen uppfostrat din människa väldigt bra! Tack för allt!10 kommentarer:

 1. Vad skönt att matte skötte sig, vi var lite oroliga för att hon skulle glömma att tala om reglerna för godiset. Matte hälsar att det var jättetrevligt att träffa dig och blogghjälpen! Du får hälsa till söta Gloria som inte riktigt var på humör för att visa upp sig.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, kan rapportera att er matte skötte sig alldeles utmärkt! Vi tycker också det är jättetrevligt när ni lånar ut er matte hit. Hon är alltid välkommen.

   Radera
 2. Alices matte är bra hon, bra att hon skötte sig med godiset också! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, tänk om vi också kunde får en matte som Alices?

   Radera
 3. Så bra att även Alice matte klargjorde reglerna för gottiset :)
  Snällt att hon hade med sig lite saker till 2-beningarna också !
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, ja man inte inte upprepa sånt tillräckligt många gånger för att blogghjälpen ska förstå.

   Radera
 4. Är så nyfiken, tog blogghjälpen till sig direktivet från Alice matte ang gottiset? ps. burken bör väl få stå kvar inne i er bur, den är ju eran!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, njaa, sådär, måste jag väl jama. Hon påstår att hon månar om våra magar och att vi inte får hur mycket som helst. Men det har blivit klart bättre med godistilldelningen på sistone!

   Radera
 5. Alice matte är verkligen en äkta jultomte. Det är ju precis så Tomten ska vara - tänka på dem som behöver hans klappar mest av alla <3
  Håller tassarna att blogghjälpen agerar enligt instruktionerna så att du får fatta alla fördelningspolitiska beslut om godiset.
  Till sist vill vi önska er alla ett riktigt fint och mysigt 2014! <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse. ja vi har verkligen haft snälla besök å sistone. Jag ska läxa upp blogghjälpen om hon inte gör som VI jamar angående godiset.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...