söndag 1 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Puh, vad jag är trött!  Visserlligen är det jamarkul med Kattens Dag, men när man måste hålla i och kontrollera varje liten detalj, då blir man llite trött när allt är över.

Det har i alla fall varit en mycket givande helg. Vi har fått in en ordentlig slant till katthemmet, och som jag jamat tidigare behövs det eftersom många av mina kompisar måste till vettisen för olika saker. Det är viktigt att de får hjälp, men tyvärr kostar det också.

Sen har flera snälla människor ställt upp två dagar på Djurmagazinet i Södertälje. Där har de sålt olika saker och dragit in många pengar. På katthemmet har en sålt jättemycket på vår loppis, en annan har bakat jättegoda grejer som vi sålt. (Jag tycker förstås att åtminstone jag borde provsmakat, åtminstone vispgrädden, men det fick jag inte).

Nåjam, lite godis fick jag i alla fall av blogghjälpen som tack för vad jag gjort. Det stod förstås inte alls i proportion till min insats, men sånt förstår ju inte tvåbeningar.

12 kommentarer:

 1. Matte tänkte hälsa till dig och Gloria från oss katter, men ni sov sa hon. Kan det stämma? kanske vilade du ögonen bara. Bra ordnat, att få in många pengar till kompisars vård

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, näää, ha, sov gjorde vi förstås inte. Däremot hade vi seans ett tag, det kanske var då matte kom. Vi behövde tänka ut lite saker, nämligen.

   Radera
 2. Bra jobbat, vad skönt att det blev en bra slant! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Det är ju underförstått att allt skulle rasat samman om det inte varit för din kattliga insats i kaoset. Så lite extra sticks borde du allt få.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, visst har du rätt. Men tvåbeningar har ju en tendens att tro att det är DE som ordnar med saker och ting. Ha-ha-ha!

   Radera
 4. Du fick alltså inte en ynka liten gräddklicks smakslick!! trots att du hade koordinerat allt in i minsta detalj? Helt obegripligt!!
  Hurra att det kom in måååånga pengar! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, helt rätt! Inte en enda gräddklick! Måste nog ta ett ordentligt jam med blogghjälpen.

   Radera
 5. Hurrjam för att ni fick in bra med pengsingar! Det beror naturligtvis på din expertis när det gällde planeringen. Nog borde du ha fått smaka av grädden tycker vi också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja det hade nog inte blivit många ören om jag inte styrt upp allt. Otack är kattens lön.

   Radera
 6. Mycket snålt att du inte ens fick en liten kladd med vispgrädde !
  Jamarns så bra att ni fick in mååånga pengar !
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jag vet ju sedan tidigare att blogghjälpen är jättesnål med godis, men nog hade jag ränkat med en liten gräddslick i alla fall.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...