lördag 21 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Ikväll ska jag förbereda det sista öppna huset innan jul. Det känns lite speciellt.  Jag vet att jag kommer få besök av en av mina bloggkompisars människa och jag hoppas hon har godis med sig. Jag har liksom förstått att det ska bli så.

Sen gäller det bara att se till  att blogghjälpen förstår vems godis deet är. Hon har ju en tendens att tro att vårt godis är nåt som hon bestämmer över. Ett av mina nyårslöften kommer bli att ändra på det!


9 kommentarer:

 1. Vilket bästaste nyårslöfte! Matte kommer även att i morgon ge blogghjälpen tydliga skriftliga instruktioner angående hur julgodis (och godis året runt så klart!) ska fördelas! Hihi!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, du är verkligen en riktig kompis, du!

   Radera
 2. Instämmer med katten Sven - det var ett jamarbra nyårslöfte! Det är dags att vi alla reser oss som en katt och jamar ifrån om instängda, inlåsta och undangömda godisar som rättmätigt tillhör oss! *knuten tass*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, det är inte en dag för tidigt! *knuten tass också*

   Radera
 3. Åh, vad kul med ett sådant besök, är säker på att Blogghjälpen lyssnar i alla fall den här gången! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det borde hon verkligen göra! Nåt borde ju gå in.

   Radera
 4. Vad skojsigt att få trevligt besök och har de gottis med sig är det ännu skojsigare! Vi stöttar dig helt i godisfrågan men tyvärr är nog blogghjälpen oförbätterlig på den fronten. Matte sa något om att det inte går att lära gamla hundar att sitta, men hallåjam, mycket kan man beskylla blogghjälpen för men hon är då ingen skällis!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag befarar att ni har rätt - men samtidigt måste jag ju ålla med om att blogghjälpen inte är nån skällis i alla fall.

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...