torsdag 26 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 Blogghjälpen är bra prillig. Idag kommer hon plötsligt och säger att det är en annan dag. Jaha, svarade jag. Det är väl en annan dag varje dag? Då sa hon att det är annan dag jul. Då gav jag upp. En del diskussisioner är det ingen idé att ge sig in i.

Annars har vi ägnat dagen åt att tänka på alla som har det kämpigt idag. Främst tänker vi förstås på våra kattkompisar som inte har nåt hem, eller som har ett dåligt hem. Sen tänker vi på våra kattkompisar som inte är friska. Många av dem får hjälp via Snuffefonden  om t ex deras människor inte har råd att ge dem vård just när de blir sjuka.

Om du har en peng över kanske du kan hjälpa nån katt som behöver hjälp, antingen genom att ge oss ett hem, hjälpa till på ett katthem eller skänka en slant. Tveka inte. Du anar inte hur bra det känns att hjälpa nån som behöver hjälp.

8 kommentarer:

 1. Det är ingen idé för en klok katt att försöka sig på människor och alla dessa märkliga andra dagar och allt vad det heter. De borde lära sig av oss katter och ta var dag som den kommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, du har helt rätt, som vanligt *high five*.

   Radera
 2. Ja jisses så snurrigt det är med andra dagar :)
  Tassklappar o Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjell Bus, ja, jama det som inte tvåbeningar kan röra till?

   Radera
 3. Nu måste blogghjälpen ha varit extra snurrig! Matte höll också på och rörde till det med att det är söndag fast det är torsdag - har du hört något så konstigt?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, så här i jultider verkar det mesta vara ännu snurrigare än vanligt. Hoppas det snart bli vanliga dagar igen.

   Radera
 4. Annan dag, fnys, det har vi aldrig hört talas om.
  Vad är det för ngt?
  Snurriga blir dom, våra tvåbeningar.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, T, S, ja, det är verkligen tur att vi katter håller reda på saker och ting!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...