fredag 27 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Inga större katastrofer har inträffat idag på katthemmet. Blogghjälpen har inte varit här. 

Ikväll kommer fredagsgänget. Har vi tur kan det bli lite godis åt oss. Det gäller bara att hålla tyst om att vi fått nåt godis, för vi ska ju ha "dietmat". Och det är inget fel på den, annat än att vi får alldeles för lite! Om ni såg hur pyttelite vi fick är jag övertygad om att ni skulle hjälpa mig att protestera, det värsta ni kunde!

Nåjam, vi är bra på mycket men en sak som vi är bäst i världen på, är att hålla tyst om att vi får extra av såna som förstår katters behov. Vi håller tassarna för att kvällspasset ställer upp på vår sida!

6 kommentarer:

 1. Skönt att ni haft en lugn dag! Kan du inte på något sätt, när du är ute i stora salen, försöka skriva mängden dietmat som ni vill ha på skylten, antal dl etc. Då kanske volontärerna tror att det är blogghjälpen som skrivit dit det?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, tack för tipset! Ska absolut försöka skriva det den RIKTIGA mängden vi ska ha.

   Radera
 2. Det är samma problem här hemma. Man tycker ju att om det nu är dietmat, så borde vi ju få mycket mer, eftersom den är så lätt liksom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, visst - det måste ju vara meningen med dietmat. Undrar hur man ska få en tvåbening att fatta det?

   Radera
 3. Hoppas ni fick lite extra fredagsgottis!
  Matte undrar om blogghjälpen kommer vara på katthemmet på söndag under öppet hus? Matte och en kompis tänkte ev komma med lite loppisprylar och naturligtvis skickar vi med henne lite gottisar till er Stellan.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, blogghjälpen kommer att vara på öppet hus i morgon. Jättekul om ni kommer, men ni får tänka på att vi nog inte får behålla vår loppislokal så länge till, så vi kan inte ta emot stora saker. Men lite småsaker ska vi säkert kunna sälja. Blogghjälpen säger att ni är SÅ välkomna, och det tycker vi katter också att ni är.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...