onsdag 18 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Puh, vilken vecka! Idag har vi verkligen försökt varva ner, Gloria och jag. Vi har sovit och tittat ut genom fönstret. Jag har inte ens orkat smita ut ur buren, så trött har jag varit.

Nu på kvällen ska jag bara ordna lite inför öppet hus i morgon, men sen blir det inte mer gjort idag.

Tänk att man alltid har fullt upp om man är bloggkatt på Södertälje Katthem.

10 kommentarer:

 1. Vi har tur som har dig som bloggkatt Stellan :)
  Gå och vila och mys med Gloria!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, ja, annars skulle det bli kaos här!

   Radera
 2. Skönt att ni fick en vilodag, du å Gloria! Jag har ändrat om i mattes 'veckoschema'- hon åker till er på söndag i stället, kan vara bra om hon träffar blogghjälpen angående viss fördelning av julklappsinnehållet!!Hihi!, Tasskramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, åh vad bra att du har ändrat i mattes schema. Blogghjälpen brukar alltid behöva ordentliga instruktioner. Hon är här mellan 15-17!

   Radera
 3. Jag förstår att du har tassarna fulla på katthemmet. Hålla reda på både människor och blogg är ingen lätt uppgift. Passa på att vila ut nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä, du vet ju själv hur det är...

   Radera
 4. Att vara bloggkatt är ett tufft uppdrag på alla sätt och vis... men se det som nyttig träning, för vem vet vilka uppgifter du får i ditt för-alltid-hem sedan? Jenny blev bolis och jag blev abbemissa (en livstidsposition)! Det hade vi nog inte varit redo för om vi inte fått så bra träning på Södertälje katthem först...

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, ja tänk om jag skulle få ett sånt jobb! Jag är redo!

   Radera
 5. Du har en väldigt tung och ansvarsfylld post, och därför är det extra viktigt att du vilar och hämtar nya krafter när du har en chans. Du är ett föredöme, och våra kära människor har mycket att lära av dig.
  Vi önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år ♥
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla, Simba och Tasse, de flesta människorna har mycket att lära av oss katter. God jul och gott nytt år på er också!

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...