onsdag 25 december 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har det varit ganska lugnt på katthemmet. Det är väldigt skönt att vara inomhus nu när det är sånt busväder ute. Fast det är klart - vi önskar att vi vore inomhus i vårt alldeles egna hem. Men blogghjälpen, som var här enn stund på eftermiddagen, säger att vi jobbar hela tiden för att ALLA katter på katthemmet ska få sitt alldeles egna för-alltid-hem. Rätt som det är, är det vår tur, säger hon.

Det kom flera människor till katthemmet medan blogghjälpen var där. Det var Pelles och Majas   människor. De hade med sig ännu mer pengar till oss katter. Deras matte är nämligen en hejare på att sy saker, kassar, vetekuddar, snygga påsar att ge bort flaskot i och annat och sälja dem. Under en hel månad sydde hon jamarmånga saker som vi fick här på katthemmet för att sälja.Om nån vill köpa så kan man gå in på katthemmets hemsida  och se vad som finns.

Som ni ser sitter jag på vår fina julfilt idag, som vi fick av Svens matte. Den är väldigt bra att sitta på. Och den är bara VÅR!

10 kommentarer:

 1. Pelles duktiga matte sydde kassar som matte gav bort i julklappar, de blev väldigt uppskattade! Vi gillade myntakuddarna hon gör, det var ordentligt med drag i dem!
  Vilken fin filt ni fick!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, Pelles mattes myntakuddar - det är grejer det! Blogghjälpen har sagt att vi kanske snart ska få en ny!

   Radera
 2. Pelle o Majas matte o husse dom är snälla dom !
  Jamarns vilken fin filt du och Gloria fick av Svens matte !
  GOD FORTSÄTTNING på er allihopa !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, det är tur att det finns snälla människor också. Inte bara de som överger katter eller behandlar oss illa.

   Radera
 3. Va' bra att det kom mera besök till katthemmet! Då har ni roligt och tiden går fort. Snart är det ett nytt år å då kommer ni att få ett för alltid hem, det känner jag på mig!! Stor tasskram från oss.
  ps. Va ' fin du är sittandes på julfilten :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jag hoppas också att vi snart får ett för-alltid-hem. Kanske blir det så på nyåret? Hoppas det.

   Radera
 4. Filten är verkligen fin! Vi önskar precis som ni att alla katter hade sina egna hemma. Ta tass om er.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, filten är både fin och jamarskön att sitta på. Den ska vi vara rädda om!

   Radera
 5. Svar
  1. Sippo, jaaam, den är så fin och så skön. Önskar alla hade en sån.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...