lördag 30 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Jahajam, så har första delen av Kattens Dag klarats av. Blogghjälpen och en annan tjej har varit ppå veterinärmottagningen Doctrivet i Huddinge. Det var en trevlig mottagning har blogghjälpen berättat. De har inte funnits så länge, men de satsar på att inte i första tass göra stora vinster, utan göra så att kunderna är nöjda. Det tycker jag är bra. De kan erbjuda många tjänster om vi katter blir sjuka.

Så träffade blogghjälpen Heidi och Maria från ViMedDjur,. De var nämligen också där. Om man går in på deras hemsida kan man se en bekant profil om man scrollar ner lite på sidan. Det är vår kompis Bertil som lånat ut sitt karaktäristiska ansikte till reklamen för Kattens Dag. Han har fått ett toppenhem.

Blogghjälpen säger att allt gick bra. Jag måste förstås kolla upp att det stämmer, innan jag vågar rapporter att det verkligen var så.

I morgon är det öppet hus med JÄTTELOPPIS mellan 13-16 här på katthemmet. Ni kommer väl? Jag kommer vara här också!

8 kommentarer:

 1. Jag kan tyvärr inte komma på Loppis i morgon, matte jobbar ju! Men nästa gång ni har loppis så ska JAG igod tid styra upp mattes arbetsschema så att hon kan gå på loppisen. Vi bor utanför Trosa så det är ju nära! Sänder en xtra Tasskram och varma hälsningar till dig och Gloria på första advent <3.
  Ps. Matte var på katthemmet en dag i somras å lämnade lite loppisgrejer, hon såg dig, sa att du var så stor och stilig och verkade så lugn och fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vad kul att din matte såg mig i somras. Hoppas hon snart kommer igen!

   Radera
 2. Tror nog allt att det gick jättebra för Blogghjälpen på Doctrivet i Huddinge !
  Har gått bra för mig på Arken Zoo i Ängelholm också :)
  Många som ville prata och klappa oss katter som var med.
  Snygg bild på "Bertil"/Nikki !
  Kul att han fick göra reklam för Kattens Dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, Vad skönt att det gått bra för er i Ängelholm. Hoppas alla katthem fått in massor med pengar i helgen!

   Radera
 3. Skönt att blogghjälpen skötte sig och följde dina direktiv! Vi håller tassarna för att ni får in massor av pengar imorgon och att många kommer förbi och vill bli kattägda
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag ränkar med att vi får in lite pengar i mogon. Det behövs till alla kompisar som behöver vård.

   Radera
 4. Hej Stellan och Gloria, vi kan inte komma och besöka dig (får inte för matte). Vi fick det fina auktionspaketet häromdagen. Tack för att du packade det så fint! ... men vi tror att Blogghjälpen måste ha nallat av ert godiskonto för att skicka paketet (kostade massor!!), så vi har satt in en slant SPECIELLT till dig och Gloria - och märkt pengarna GODIS! Tänkte att det kan vara bra för dig att veta när Blogghjälpen snålar på godiset! Hoppas ni får en fin 1:a advent! Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sambo och Roxy, tror ni hon nallat från godiskontot? Det var allvarliga saker. Ska genast jama med henne och förklara att vi ska ha godis för era pengar!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...