tisdag 27 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Oj, vilka dagar det varit! Rena kattastrofdagarna skulle jag vilja jama.

Först hade blogghjälpen ingen ström igår från kl 3 på morgonen til kl 23 på kvällen, så det blev ingen blogg igår. Det kan man väl stå ut med, men..

Den verklige kattastrofen inträffade idag. Som ni kanske läste så fick vi godispeng av Dui och Deco i julklapp. Jag sa ju till en viss person, som jag inte ska nämna vid namn, men det börjar på bl och slutar på lpen, att h*n skulle åka och köpa godiset direkt! Det gjorde h*n förstås inte. Men idag skulle det äntligen köpas. Och vad händer när h*n kommer till affären för att köpa det godis som de flesta av oss tycker om? GODISET ÄR SLUT!! Förstår ni? SLUT! 

Nu kanske det dröjer flera dagar innan det kommer in i affären igen, men "den här personen" har lovat att ta med godis hemifrån så länge. "Personens" egna katter gillar nämligen samma sort och det har lovat att låna ut sitt godis tills det går att köpa mer. Tur att några tänker på oss!

18 kommentarer:

 1. Först glömt och sedan SLUT?! Det är ju alldeles helt förskräckligt OERHÖRT! HUR kan man vara slarvig i butiken och inte se till att I GOD TID beställa hem godis. Naturligtvis ska godishyllan ständigt vara fylld till bredden! Förstår din upprördhet. Hoppas nu bara att vederbörande bl...lp KOMMER IHÅG vad h*n ska ta med!

  SvaraRadera
 2. HUR kan godiset ta SLUT i affären??? Kattastråf!!!
  Hoppas att de får ny leverans snart! Inte kan man vara UTAN godis?
  Tur att h*n tar med sig godis hemifrån. H*n har gulliga katter som delar med sig, tills nytt kan köpas.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Usch fy va jobbigt! Tog det slut på affären innan du fick något? *fnys* Det är inte sant, hade du bott närmare så hade vi kommit med godis på stört! Tur dock att det fanns andra missar som kunde ställa upp.. Blogghjälpen får skämmas! Uscha.. Så kan man ju inte bara göra.. Man måste vara förberedande säger mamma jämt och nu vet vi varför.. Nospuss och Tassklapp

  SvaraRadera
 4. Men vad är det du jamar för hemskheter - var godiset slut??? Kan det ta slut i affären? Det verkar vara en affär med dålig planering! Tur att vi katter ställer upp för varandra så att ni får låna godis av blogghjälpens katter!
  Hoppas de inte behövde frysa när de var utan strömming i så många timmar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vojne Vojne!!
  Vilken skräckhistoria! *ryser*

  SvaraRadera
 6. Man blir lite fundersam... jam menar, ni är ju så många katter på katthemmet, så man tycker att ni borde ha lyckats dressera blo... hrm, den där personen vid det här laget. Eller är hon... hrm, personen så svårtränad att man borde skicka vederbörande till Jamlunda på specialträning? Att glömma godiset är väl en sak, men att ge upp för att det är slut i EN affär tycker jag är svagt - det är väl bara att turnera landet runt tills man hittar en affär som HAR rätt sort?!? Fast ingen skugga skall förstås falla på de godhjärtade katter som lånar ut sitt godis till er, det jamar jag. Och jag hoppas att ni klarar er bra med det, för "som det nya året börjar, blir det", säger matte!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 7. Fy så hemskt att godiset är slut. *skallrar tänder* Tänk om den här personen hade lyssnat på en klok katt och handlat när det fanns.

  SvaraRadera
 8. Hu, vilken rysare! Godiset slut i affären? Undrar just om det är någon som hamstrat inför stormen? Vilken tur att det fanns godis att låna av snälla katter. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Godis borde inte få ta slut!
  I alla fall inte i affärer. Usel planering av den inköpsansvarige!
  MEN, vilken jamartur att det finns omtänksamma, medkännande och förstående medkatter! De är faktiskt värda en medalj!
  Ja, detta var en hemsk historia!
  Morrhårsdarr...
  Godis, som ju är vår viktigaste måltid får bara INTE ta slut!
  God fortsättning!
  M & V

  SvaraRadera
 10. Gustav, jag tror att varenda katt förstår min upprördhet. Jag hoppas också att bl-lpen kommer ihåg att ta med godis hemifrån.

  SvaraRadera
 11. Hjulia Huller om Buller, det är verkligen tur att det finns snälla katter som delar med sig av godis. Annars vet jag inte hur det skulle gå.

  SvaraRadera
 12. Rebellen, ja det här är verkligen upprörande. Men vi ska ju få godis i alla fall, så det löser sig nog ändå.

  SvaraRadera
 13. Alice, kan ni tänka er att godiset hade tagit slut i affären! Man tror inte sånt kan hända! Men blogghjälpen hade varmt i huset trots att hon inte hade nån strömming.

  SvaraRadera
 14. Max och Måns, det är bara förnamnet! Och inför nyår och allt...

  SvaraRadera
 15. Imma, vet faktiskt inte om det skulle räcka med specialträning av blo... av den här personen. Börjar tro att hon är obildbar tyvärr. Du förstår ju själv hur det står till när h*n inte åker land och rike runt efter godiset utan bara konstaterar att det tagit slut i en affär?

  SvaraRadera
 16. Sippo, visst! Hur svårt kan det vara? Min efterträdare får mycket att göra...

  SvaraRadera
 17. Findus, Isak och Rasmus, Det är verkligen tur att det finns snälla katter som delar med sig av sitt godis, men det ursäktar ju knappast blo.... ähm den här personen som inte köpt i tid!

  SvaraRadera
 18. Mozart och Vincent, om godiset tar slut i en affär undrar man ju om de han nån inköpsansvarig överhuvud taget. Och i så fall undrar man ju vad den sysslar med.

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...