lördag 10 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.
 
Ni som läst bloggen på sistone kanske tror att jag legat på min egen, fina matta och slöat idag? Nä, så går det inte till här på katthemmet. Däremot har jag upptäckt ännu en bra sak med mattan – den är jamarbra att ligga och tänka ut saker på! (Fast på bilden är det en annan matta ni ser).

Det är nämligen vad jag gjort idag. Och det har behövts, för i morgon är det stort ÅTERFÖRENINGSMÖTE på katthemmet mellan 13-17. Det kanske kommer jamarmånga tvåbeningar som jag måste ta tass om. Hoppas framför allt att en viss person kommer – MIN HUSSE! Fast det vet jag inte ännu. Men jag berättar i morgon hur det gick

18 kommentarer:

  1. Vi förstår, att du har jamarmycket att fundilera över nu. Då är det bra med en riktigt bra tänkarmatta!
    Bäst att du passar på att vila ikväll, för i morgon lär det väl varken bli rast eller ro!
    Vi håller både tassar och klor, för att DIN HUSSE ska komma!
    Tasskramar
    M & V

    SvaraRadera
  2. Matte och gammelmatte hade jamargärna varit med, säger de... men tyvärr kan de inte, dels för att de inte har någon bensin och dels för att matte fyller år i morgon. Men vi önskar er allihop en jättetrevlig återförening! Och i hjärtana är vi med er, som alltid...

    Tass från Jenny och Majsan, f.d. södertäljekatter.

    SvaraRadera
  3. Ha så kul i morgon när alla kattvänner kommer. Vi önskar verkligen att vi kunde ha kommit. *suckar* Men det viktigaste är ju att ni som bor där får lite roligt och så hoppas vi att din husse kommer förbi också.

    SvaraRadera
  4. Det är ingen som tror att du ligger och slappar!
    Vi vet att du ligger i för fullt.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Hoppas det kommer jamarmycket folk imorgon och framför allt att din husse kommer! Jag hade tänkt skicka iväg matte men hon går bara runt och nyser här hemma och snörvlar, så vi får nog fortsätta vår kurrterapi och tasshealing på henne imorgon också.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Ni får ha det så kuligt imorrn på festen !
    Hoppas det kommer riktigt många !!

    SvaraRadera
  7. Hoppas att din husse tittar in till dig.
    Hoppas även det kommer många tvåbeningar och hälsar på där på katthemmet.
    Klart som jam,att du har mycket att göra,
    då kan man inte bara ligga och *slöa*

    Tass Tass

    SvaraRadera
  8. Tänkarmatta,det är inte så dumt det. Hoppas att det kommer många idag och att flera katter får sina egna hem. Spinnande med återvändardagen! Hoppas verkligen att husse kommer, förstår att du längtar efter honom.Nosbuff

    SvaraRadera
  9. Väntar med spänning på hur ditt möte med Husse har varit. :)

    Tänk att du skall få flytta till ett hem. Ditt sista hem hoppas vi verkligen!

    Nosgos

    SvaraRadera
  10. Mozart och Vincent, det har varit en jobbig men kul dag. Husse hann inte komma, men det gjorde inget.

    SvaraRadera
  11. Jenny och Majsan, det hade varit jamarkul om ni kommit, men jag förstår att det var svårt. Gratta matte så jamar mycket från mig och alla andra katter på Södertälje Katthem och från blogghjälpen!

    SvaraRadera
  12. Sippo, det hade verkligen varit kul om ni kommit också, men det är långt att åka och vi katter gillar ju inte brummisar så mycket.

    SvaraRadera
  13. Max och Måns, det var skönt att höra. Jag vill inte att nån ska tro att jag inte är en duktig kisse.

    SvaraRadera
  14. Alice, det var syns att din matte inte kunde komma. Blogghjälpen tycker alltid det är trevligt att träffa henne, men om hon snörvlar så behöver hon ju har er i närheten hela tiden så hon blir frisk snabbt.

    SvaraRadera
  15. Kjelle Bus, det är synd att så många av mina bloggkompisar bor så långt bort för det hade varit kul att träffa dig också. Men jag hoppas det blir en annan gång.

    SvaraRadera
  16. M, C, T, S när, ligga och slöa går inte alls. Då skulle det bli kaos här på katthemmet.

    SvaraRadera
  17. Dui och Deco, det var jamarkul att träffa många som tidigare köpt katter av oss, och alla andra också förstås. Synd att inte ni kunde komma.

    SvaraRadera
  18. Nea, jag tror det här kommer bli mitt bästa och sista hem. Fast jag får vänta lite till innan jag flyttar, men det gör inget.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...