torsdag 22 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Idag var första dan som blogghjälpen var på katthemmet efter att hennes mamma gått bort.

Jag tyckte det var bäst att ta tass om henne ordentligt, så jag la mig i hennes knä och gosade som bara den.
 Faktum är att jag nästan somnade (lite pinsamt). En av de andra snälla tjejerna på katthemmet som var i rummet sa att jag nog har förstått att jag börjat bli något av en filmstjärna på katthemmet. Jag har ju blivit fotograferad av flera stycken. Hi-hi.

Sen hade det kommit paket till mig också, eller, ja till oss katter på katthemmet. Det var godis från Dui och Deco. Blogghjälpen delade ut godis till alla katter och givetvis fick jag också smaka. Fast - alldeles för lite så klart. Blogghjälpen är OK på många sätt, men hon är alldeles för sparsam.


Eftersom Dui och Deco inte bara skickade godis, utan även en godispeng, sa jag till blogghjälpen att hon genast skulle ta brummisen och åka och köpa mer godis. Tror ni hon gjorde det? Nähej, det var för sent och hon hade inte tid och vi hade ju redan fått godis och jag vet inte allt hon sa som förklaring till att hon inte skulle åka och handla direkt. Jag har förklarat för min efterträdare att h*n måste jobba stenhårt på att lära blogghjälpen prioritera!

23 kommentarer:

 1. Du gjorde helt rätt i att somna i blogghjälpens knä, människor känner sig så lyckliga då har jag märkt. Du är inte den enda bloggkatten som har problem med godisutdelningen, det är samma snåla visa hemma hos oss.

  SvaraRadera
 2. Så bra att du tog xtra bra tass om Blogghjälpen idag Dina om det än var lite pinsamt att du nästan somnade i hennes knä :)
  Min matte är oxå alldeles FÖR snål med att dela ut gottis :(

  SvaraRadera
 3. Gör inget om du somnar i blogghjälpens knä. :-)
  Det får man.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Förstår att du somnade lite.. det tar på krafterna att vara stödkatt! Hoppas din Husse är lättare att uppfostra när det gäller prioriteringar och GODIS!
  Nospussar♥

  SvaraRadera
 5. Tvåbeningar brukar tycka det är jamarmysigt om man somnar i deras knä så det skall du inte alls skämmas över. Vad snälla Dui och Deco är som skickade både gottis och godispeng! De är verkligen missar som vet vad som är viktigt! Tyvärr tror jag att blogghjälpen är hopplös att få ordning på när det gäller godis, vi är många som har försökt få ordning på hennes prioriteringar när det gäller godis. Här hemma har vi mumsat på julskinka idag, och mjausingen vad gott det var! Småkillarna stod bara och skrek och ville ha mer hela tiden - inget hyfs alls.
  Tack för det jättefina julkortet vi fick idag från er!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Åh, jag förstår att du somnade.. Ibland så behöver man ta en siesta :)
  Du jobbar ju stenhårt hela tiden.. En riktig idol tycker jag, vi här hemma ser upp till dig ska du veta.. Tycker det kommer bli tråkigt när du flyttar, men jag är då glad för din skull såklart.. Men ändå.. Du kommer fattas hära.. Bara så du vet.. Du är en stjärna! :)

  Va mysigt med paket! :D Din blogghjälp låter lite som vår mamma, hon är himla härlig men ibland så är hon lite väl försiktig med hur mycket gottigt vi får att äta. Jag tror vi måste uppfostra henne i det.. Bra att du har berättat för din efterträdare att det krävs mycket jobb.. Så hon kan förbereda sig :)

  Nospuss och Tassklapp

  SvaraRadera
 7. Så bra att du tog tass om Blogghjälpen, det är så fina bilder på dig! Åh så bra att paketet kom fram till jul. Hoppas att Blogghjälpen köper ert favoritgodis.Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Vad snällt av Dui och Deco att skicka godis! Och omtänksamt av dig att ge blogghjälpen extra tid, du vet vad en ledsen tvåbening behöver!

  SvaraRadera
 9. Vad mysigt att ni fick paket idag! Jag hoppas så att brevbärarkatten kommer med minst ett imorgon också!! :)

  Tvåbeningar är alltid för snåla med godis, det verkar vara nåt inbyggt fel hos dem alla... :/

  SvaraRadera
 10. Gosig katt i knät är en medicin som lindrar mycket! Vilken fin present ni fick av Dui och Deco. Skönt att veta, att det finns en gottispeng när godiset tar slut. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. Vilken fin julklapp Dui och Deco skickade! Och vilken tur att Blogghjälpen är kattägd både hemma och på katthemmet. Hur hade det gått annars? Varken blogghjälpen eller katthemmet hade klarat sig, det är vi övertygade om! du får nog lämna snålskolan till nästa bloggkatt, för nu när du snart skall flytta hem, så måste du ju packa och förbereda nästa bloggkatt för detta viktiga arbete!!!
  nosgos å dan-före-dangottisar till dig och till alla kissekatter på katthemmet
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 12. Sippo, jamar du det! Jag trodde det bara var blogghjälpen som var så snål.

  SvaraRadera
 13. Max & Måns, bra att man får. Det var riktigt mysigt. Sen ska jag sova i husses knä när jag flyttat hem.

  SvaraRadera
 14. Sambo och Roxy, jag hoppas också husse blir lättare att uppfostra, men det ska nog gå bra för där har jag ju mer tid.

  SvaraRadera
 15. Alice, nä, man kanske får ge upp när det gäller blogghjälpen. Vad godis det låter med julskinka. Förstår att småkillarna ville ha mer.

  SvaraRadera
 16. Rebellen, jag kommer sakna er alla också, men som tur är kan vi ju fortsätta umgås telekattiskt. Jag hoppas min efterträdare får nån ordning på blogghjälpen! Men det kommer inte bli lätt.

  SvaraRadera
 17. Dui och Deco, det var jättesnällt av er att skicka både godis och godispeng till oss. Vi uppskattar det jamarmycket. Godis och jul hör ju ihop.

  SvaraRadera
 18. Gustav, jag kan läsa av blogghjälpen ganska bra nu efter att ha jobbat med henne en längre tid. Jag vet när hon behöver tröst. Dui och Deco var jättesnälla som gav oss goodis. Hoppas alla katter får mycket godis i jul,

  SvaraRadera
 19. Linnsen, jag tror inte brevbärarkatten hade nåt paket idag, men hoppas det kommer fler efter jul. Det behövs ju godis då också. Och visst har tvåbeningar nåt inbyggt fel när det gäller utdelning av godis?

  SvaraRadera
 20. Mjau, det är alltid en ynnest att få ha knäkatter! Eller hur? *blink* TassKram Wikki

  SvaraRadera
 21. Findus, Isak och Rasmus, jag tror att en eller flera katter i knät på nån som är ledsen kan gör underverk. Och visst är det bra att ha godiset säkrat även efter jul.

  SvaraRadera
 22. Maurice & Kajsa, det blir ett tufft arbeta jag lämnar över till min efterträdare. Tänk så h*n kommer att får kämpa med blogghjälpen!

  SvaraRadera
 23. Wikki, den som inte har en katt går miste om nät väldigt värdefullt. Det brukar blogghjälpen alltid säga.

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...