fredag 16 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.

Vi har inte så mycket att berätta idag. Blogghjälpens mamma är inte riktigt beredd att gå över regnbågsbron ännu. På äldreboendet säger de att hon är en liten krigare, trots att hon ligger i dvala och varken äter eller dricker nu.

Trots det tycker blogghjälpen att vi ska berätta om nåt annat idag. Det är nog skönt för henne att skingra tankarna lite och vad är då bättre än att hjälpa mig med bloggen?

Hon har inte varit på katthemmet på ett par dagar, så därför har hon inte sett att jag och katterna här på katthemmet fått ett paket från Agria. Fast jag vet nog minsann att det egentligen är från Max & Måns. Det är deras lussekattsvinst som vi fått. Blogghjälpen tycker det känns konstigt att hon inte varit på katthemmet och öppnat paketet och fotat när vi undersöker det, men jag har sagt att vi tar det så fort det passar. Vi kommer återkomma och tacka, precis som en artig katt ska.

24 kommentarer:

 1. Gulligt av M&M att ge er vinsten.
  Vi ser fram emot bilderna, när de än kommer ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Åh, så fin du ser ut där du sitter! Vad din husse ska längta efter att du ska komma hem till honom. Max och Måns är jamarsnälla som överlåter sin vinst till er. Kul att du får se vinsten innan du tassar iväg.

  SvaraRadera
 3. nosgos å fredagsgottisar till er alla! Och vi håller blogghjälpsmamma och blogghjälpen i våra tankar och våra hjärta och skickar alla styrkebuff och styrkekramar som finns!

  Maurice & Kajsa & lillie

  SvaraRadera
 4. Det var väldans snillt av Max o Måns att skicka sin vinnst till er på katthemmet !!
  Ser framemot att få se bilder på när ni undersöker det :)
  Skickar många tasskramar till Blogghjälpen !!!

  SvaraRadera
 5. Så duktiga ni är, som tar så väl tass om blogghjälpen!
  Vi tror också, att det är bra för henne att hjälpa dig, Dina, med bloggen. Ibland behöver man ju byta ut tankarna - åtminstone en liten stund. Om man orkar.
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 6. Tur att du finns där och kan hjälpa blogghjälpen med att skingra tankarna ett tag. Tänk så snällt av Max och Måns att skänka sin vinst till dig.

  SvaraRadera
 7. Vad skojsigt att M&M:s vinst kom fram innan jul så att du också hinner prova den! Vi ser fram emot bilder. Bra att ni hjälper blogghjälpen att skingra tankarna lite.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Kul att det kommit fram!!
  Ser fram emot bilderna, eller så kanske husse kan ta egna på söndag. Han har fundileringar på att tassa in på vägen hem från tv-inspelningen.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Så jamars snällt av Max och måns att ge er en pressent til jul.
  Ska bli jamars intressant att se bilder på det framöver.

  Ni katter på katthemmet får ta tass om blogghjälpen så hon kan skingra tankarna lite.

  Tasekraqm till er alla
  så önskar vi er alla en trevlig 4:de advent

  SvaraRadera
 10. Så snälla de är våra kära bloggbröder M & M, tack vare dem har ni ju fått tjuvstarta på julen :-) Så bra att blogghjälpen har dig och alla kompisarna på katthemmet som kan stötta henne.
  Jättefin bild på dig!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 11. Visst är de gulliga Max och Måns, blir kul att se när ni undersöker paketet.Vi tänker lite extra på blogghjälpen. NosbuffNosbuff

  SvaraRadera
 12. Åh va snällt av bloggbröderna att ge er det :-) och himla skönt att det kunde komma fram till er, posten har ibland en tendens och få saker att ta omvägar..

  *Styrka och stöd* från oss till blogghjälpen.

  Kramizar och Tass från hela gänget <3

  (p.s. himla fin bild på dig.. du verkligen glittrar :-) )

  SvaraRadera
 13. Gustav, visst är Max och Måns snälla? Det ska bli jamarkul att få se presenten.

  SvaraRadera
 14. Hjulia Huller om Buller, jag tror det kommer bli fina bilder snart på vår present.

  SvaraRadera
 15. Maurice & Kajsa & lillie, blogghjälpen tackar, Hon behöver allt stöd hon kan få nu,

  SvaraRadera
 16. Kjelle Bus, Det är jättekul att se att det finns så snälla kompisar. Vi har ju tidigare sett en del som inte är så snälla mot katter som du förstår.

  SvaraRadera
 17. Mozart och Vincent, det är precis så jag tänker. Blogghjälpen behöver tänka på lite annat också. Så ofta det går, det är inte långa stunder, men det hjälper nog ändå.

  SvaraRadera
 18. Sippo, även om vi inte fått se vinsten ännu, eftersom blogghjälpen inte varit här, så vet vi ju att vi får den och vi tycker det är jamarsnällt av Max och Måns.

  SvaraRadera
 19. Alice, vi bloggkatter ställer alltid upp för dem av våra kompisar som har det kämpigt!

  SvaraRadera
 20. Max och Måns, åh vad kul att få träffa er husse. Tyvärr vet blogghjälpen inte om hon kan vara på katthemmet i morgon, men hon ska försöka.

  SvaraRadera
 21. M, C, T, S, ni kan vara säkra på att vi tar tass om blogghjälpen på bästa sätt.

  SvaraRadera
 22. Gunilla och Frasse, blogghjälpen tycker också om den här bilden på mig. Fast hon brukar säga att jag är allra bästa live!

  SvaraRadera
 23. Dui och Deco, blogghjälpen säger att hon blir jätterörd över alla som tänker på henne!

  SvaraRadera
 24. Kattmamman, tänk att flera har sagt att jag ser fin ut på den där bilden. Det är jättekul att höra!

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...