En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 27 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Visserligen har jag egentligen jobbförbud, men jag var ändå tvungen att sticka emellan med ett litet jobb för blogghjälpen och katthemmet.
Det har nämligen varit Kringeldagen idag och givetvis måste vi ställa upp. 

På bilden ser ni en av våra ”klippor” som fixar med lotteriet. Hon är jättesnäll och redan i morgon ska hon och en annan av våra klippor till Järna och stå på loppis, också för katthemmets räkning. Tänk att det finns så många snälla människor. Tyvärr finns ju inte alla våra klippor med på bilden, men jag tror de vet att vi tycker jättemycket om dem och att vi är tacksamma för det de gör.

Det var många fina priser i dagens lotteri. Ungefär mitt på bordet låg t ex Sippos bok som ett pris. Sen fanns det ett förkläde med grytlappar som en av våra volontärers dotter sytt till oss o s v.

Nu ska jag vila lite. I morgon är det öppet hur och då ska bl a blogghjälpen komma och då gäller det att vara på hugget så man får godis!

10 kommentarer:

 1. Hoppas att det kom in massor med pengar till katthemmet idag. Och imorgon håller vi tassarna för att dina människor kommer.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Min Madeleine, akta så du inte springer in i en sån där vägg som människor gör.
  Fast jag måste jama att jag känner mig jättestolt över att min bok finns med som pris. *stoltsvans*

  SvaraRadera
 3. Vilket fint bord ni hade! Hoppas ni får in massor av kattringar, både idag och imorgon. Matte hade lovat att komma förbi erat bord idag, men vet du vad den klanten gjorde? I morse när hon gick upp och skulle gå på porslinslådan så vaknade som vanligt Mårrgan och Bosse också och skulle vara snälla och visa vägen, de är riktigt duktiga på det och går gärna på mattes fötter så att hon inte skall gå fel. Men inte uppskattas det inte... Idag höll hon inte reda på sina fötter utan snubblade och sparkade i en tå så illa att hon har haltat runt resten av dagen, så jag jamade till henne att stanna hemma och gosa med oss katter istället.
  Vi håller tassar och ömma tår för att dina människor kommer imorgon och att du får massor av godis av blogghjälpen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Alla underbara "klippor" är verkligen guld värda! Tänk att de hinner och orkar vara med på så många arrangemang. Hoppas att öppet hus blir bra idag. Godis är alltid välkommet, men gärna många kattsugna människor också. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Sippos bok är ju ett kanon pris. Förstår att du hjälpt till att tänka ut det.

  Nosgos och vila skönt nu

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco, de som jobbade igår för oss fick in en massa pengar. Fast tyvärr behöver vi ännu mer för att kunna fortsätta existera, men vi jobbar stenhårt på det!

  SvaraRadera
 7. Sippo, nä, nån vägg tänker jag verkligen inte springa in i. Har hört att en del tvåbeningar gör det och jag kan inte förstå vad det ska vara för kul med det. Då är det bättre att klättra på burdörren.

  SvaraRadera
 8. Alice, men stackars matte. Sånt händer så lätt. Men jag hoppas vi snart ses igen. Be matte markera att vi har loppis i samband med medlemsmötet på katthemmet den 24 september. Då är hon jättevälkommen, och se till att hon inte gör illa tån då igen!

  SvaraRadera
 9. Findus, Isak och Rasmus, visst är de fantastiska - alla människor som jobbar för att vi ska få ett hem! De borde få guldmedalj allihop! Liksom alla som stöttar oss på annat sätt.

  SvaraRadera
 10. Nea, he-he, hur kunde du ana att det var min idé?

  SvaraRadera