onsdag 10 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.
 
I förmiddags var blogghjälpen här och vi fick lite godis. Hon sa att alla katter är väldigt alerta (vad betyder det?) när det gäller godis, men jag och en katt till som heter Ellie tävlar nog om förstaplatsen. Jag frågade vad den får som vinner, men då bara log hon. Märklig reaktion.

I alla fall så kom hon hit med speciell mat till en av mina kompisar som har ont i tänderna. Det gör ont när hon tuggar, så hon fick mat som hon inte behöver tugga. Hon tyckte det var jättegott och åt två portioner direkt.

Annars har jag funderat på hur jag ska kunna bjuda tillbaka alla kompisar jag varit på fest hos. Jag diskuterade saken här på katthemmet och alla sa att det nog är bäst att vänta tills jag får ett eget hem. Men DÅ ska det jamarimej bli en hejdundrande fest! Vänta bara.

20 kommentarer:

  1. Jag tycker att den som vinner tävlingen ska få varsin ask dentisar att smaska på.

    Inflyttningsfest när du får eget hem kanske? Tänk så kul det skulle vara.

    SvaraRadera
  2. Vi ser SÅ fram emot att du ska få ett eget, alldeles underbart hem, inte minst för att få komma på fest hos dig... Hoppas det blir ett hem med massor av nätdörrar att klättra i!
    Nospuss

    SvaraRadera
  3. Vi kommer givetvis och hälsar på när du har fest!
    Hoppas du hittar 2beningar snart.
    Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Hon menade nog att ni vinner var sin burk med temptisar eller dentisar. Stackars lillkisse som har ont i tänderna och inte kan äta dentisar (eller temptisar).

    Tror du inte vi skulle kunna ha fest på katthemmet? När blogghjälpen gått hem? Tänk vad kul vi skulle ha tillsammans med alla dina kompisar!! Och sen MÅSTE vi ju ha en dunderfest när du hittar din människa! Uj uj, jamarns vad skoj vi ska ha!!!

    *fortsätter tralla på "då blandar vi fredligt vår grädde med kron, till angenäm styrka och smak.../ knö dej in, fast döra ä trång, för här ere enna sköjsiga kattiviteter på gång..."
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  5. En tävling i vem som mest gillar godis...det tycker jag borde arrangeras. Tror det skulle dra jamarmånga deltagare! Fast det är ju inte dåligt att du ligger i täten där på katthemmet! Bra jobbat!
    När du får ett eget hem blir det världens bästa fest, det är jag säker på!

    SvaraRadera
  6. Det är en så fin bild på dig. Godis är ju jamarns gott så det är klart man är med!! Vi är så glada att du kunde komma till oss!! Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Jamarsnygg bild på dig! Duktigt av dig att ligga bra till i godistävlingen. Kanske blogghjälpen log för att hon planerar någon spännande överraskning? *hoppas* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. En av finalisterna i godistävlingen? *imponerad* En sån tävling borde ju få stor uppmärksamhet i tidningarna och vinnaren få massor av gottis! Vi ser verkligen fram emot en inflyttningsfest hos dig, hoppas du kommer att ha nätdörrar där så du kan visa oss hur duktig du är på att klättra.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  9. Hej sötnos :)
    Jag tycker som Sippo att vinnaren borde få en alldeles egen ask med Dentisar !!!
    Låter jättekul med inflyttningfest när du får ett eget hem !!!
    Hoppas det blir snart !!!

    SvaraRadera
  10. Åh vi kommer gärna när du bjuder på fest i ditt egna hem, hoppas det blir riktigt snart!

    Nosgos

    SvaraRadera
  11. Sippo, jag ska genast säga till blogghjälpen att hon ska köpa in dentisaskar till vinnarna. Det är lika bra hon köper flera om det blir oavgjort.

    SvaraRadera
  12. Sambo och Roxy, jag hoppas också på ett eget hem så klart, men det gör faktiskt inte så mycket om det inte finns nätdörrar där. Bara det finns snälla människor.

    SvaraRadera
  13. Max och Måns, jag räknar stenhårt med er på festen.

    SvaraRadera
  14. Maurice och Kajsa, jag ska nog fundera på om vi kan ha festen på katthemmet i alla fall. Måste jama med kompisarna först förstås.

    SvaraRadera
  15. Gustav, visst är det en bra tävling jag hittat på. Ska bara få blogghjälpen att inse det också...

    SvaraRadera
  16. Dui och Deco, tycker ni verkligen det är en fin bild på mig? Vad glad jag blir *ler och rodnar*

    SvaraRadera
  17. FIndus, Isak och Rasmus, tror ni blogghjälpen planerar en överraskning *stora ögon*. Hoppas det!

    SvaraRadera
  18. Alice, det kanske kommer människor från TV också för att fotografera vinnaren? Då ska jag passa på att jama ett och annat...

    SvaraRadera
  19. Kjelle Bus, om det inte dröjer så länge innan jag får ett eget hem kanske jag kan spara några dentisar till festen!

    SvaraRadera
  20. Nea, vad kul att ni också kommer. Jag har redan noterat er på inbjudningslistan.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...