söndag 14 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Som jag tror alla andra bloggkatter, så har vi varit ledsna idag eftersom vi förlorat en kompis. Hela dagen har det skrivist fina ord om Conny och han har varit värd varje fint ord.

Jag diskuterade med blogghjälpen hur vi skulle skriva idag, men vi kom överens om att nu måste alla i klostret i Otterbäcken få lite ro och tid att själva försöka ta in vad som hänt. Trots att vi är många som träffat Conny kattsonligen( blogghjälpen inkluderad) så är det de som hade fördelen att dela sitt liv med Conny som stod honom närmast. Vi tror att de behöver lite tid själva nu. De vet ju att vi tänker på dem och att vi stöttar dem så gott vi kan.

Själv hoppas jag att den dag Skaparkatten kallar på mig kommer mina människor att vara ledsna och sakna mig. Men jag hoppas jag får leva många år med snälla människor innan det är dags

16 kommentarer:

  1. Du jamar så klokt. En sak ska jag jama för dig, och det är att den dagen Skaparkatten kallar dig, då kommer du vara saknad av oss i alla fall - Madeleine från Södertälje Katthem.
    *buffar*

    SvaraRadera
  2. Vi jamar med Sippo. Vi håller tassarna för att dina människor kommer snart nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vi jamar som de andra. Att ha egna människor som saknar en när man måste gå över regnbågsbron borde vara en kattlig rättighet! Vi hoppas att både du och alla dina kompisar snart hittar era hussar och mattar. Här blev vi så glada över att se att Bosse och Mårrgans mamma och syster hade fått flytta till egna hem. *svansdans*
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Matte har berättat att hon har träffat Conny hos klosterkatterna när hon var dit och hälsade på för en tid sedan.
    Så jamarsfin Conny var, säger matte.
    Vi saknar missevännen jättemycket oxå.

    Tass Tass

    SvaraRadera
  5. Det var klokt skrivet. Visst borde varje katt bli ordentligt saknad och sörjd när h*n somnar in? Vi hoppas också att du får många, långa fina år med dina människor. Och att de tittar in på katthemmet snart! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Jamar instämmande med dom andra :)
    Hoppas din människa kommer snart !!!

    SvaraRadera
  7. Tack snälla M och blogghjälpen - jag vet att det kom slantar till Connys hjälp från er också, och tänk så gott det är när vi kan ta Tass om varandra!
    NosPuss Wikki

    SvaraRadera
  8. Vi har skrivit om Conny, vi ville så gärna göra det. Kanske är det egoistiskt, men vi ville också hjälpa Klostermattarna att hitta en ny kattkompis till Imma, som tydligen mår mycket dåligt av förlusten. Hoppas att de inte tycker att det blir för mycket.
    Vi hoppas också att du hittar dina människor snart!
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  9. Sippo, tack det värmer. Att bli saknad av dig skulle betyda mycket.

    SvaraRadera
  10. Dui och Deco, jag håller också tassarna för att mina människor ska komma snart.

    SvaraRadera
  11. Alice, jag hoppas det står i Kattlagen att det är en kattlig rättighet att bli saknad av nån tvåbening när man går över regnbågsbron?

    SvaraRadera
  12. M, C; T, S vi är nog många som saknar Conny, men jag tror han har det bra där uppe nu.

    SvaraRadera
  13. Findus, Isak och Rasmus, tänka om mina människor kommer snart så att jag blir en katt som betyder nåt särskilt för en särskild tvåbening *drömmer*.

    SvaraRadera
  14. Kjelle Bus, om tillräcklig många håller tassarna tror jag det går i uppfyllelse.

    SvaraRadera
  15. Wikki, vi hjälper våra vänner när vi kan. Vad ska man annars ha vänner till?

    SvaraRadera
  16. Gunilla och Frasse, vi är många som gör vad vi kan för att lindra sorgen i klostret. Men samtidigt måste man förstå att det är viktigt att sörja när man är ledsen. Det är en del av livet.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...