söndag 7 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

För att ni inte ska glömma hur jag ser ut får ni en bild på mig idag igen. Efter dagens öppet hus är jag nu tillbaka på bloggen.

Blogghjälpen har varit här och delat ut godis igen. Jag tyckte det såg ut som om de andra burarna fick mer godis, men det förnekade blogghjälpen bestämt. Hmmm. Det blir nog bäst att göra en grundlig undersökning av godisutdelningen hädanefter.

Annars har det varit ganska lugnt på katthemmet idag. Det vill säga inte för mig. Jag har ju jobbat som bara den och får nog fortsätta i morgon också, för blogghjälpen ska ha styrelsemöte i morgon. Ni vet ju alla att hon inte klarar sånt utan sin bloggkatt.

Slutligen kan jag meddela att Gullans människor nu är hemma hos henne igen, två dagar tidigare än beräknat. Husse har legat på golvet i natt för att Gullan skulle kunna känna sig lugn. I morse stödde hon lite lätt på sitt onda framben. Vi tror att hon är på rätt väg och fortsätter hålla tassarna för henne så klart.

12 kommentarer:

  1. Där är du ju din lilla klättrarkatt. *glad*
    Skönt att Gullan är med sina människor igen, för ingen katt vill ju känna sig övergiven.

    SvaraRadera
  2. Kul att du är tillbak igen lilla Sötnos. Du är så cool när du klättrar sådär. Gullans husse är verkligen en toppenhusse, låter som det går åt rätt håll med benet. Vi håller tassarna för att DIN människa kommer snart.Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Maurice har skickat de pengar han stulit senaste månaden till er, så blogghjälpen kan köpa mer gottisar!

    Gullan mår nog snart bättre när hennes människor kommit hem. Människor SKA finnas där katterna finns! Allra mest behöver man ju dem när man inte mår så bra!

    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att hon förhoppningsvis är på bättringsvägen. Vilka klättertekniker du har. Har inga såna där galler att hänga i men är rätt duktig på att klänga mig fast på balkongräcket fast jag inte får.

    Basco

    SvaraRadera
  5. Vilken tur blogghjälpen har som har dig som hjälper till vid viktiga möten och annan planering! Jag tycker du skall börja ta ut lön i form av godis!
    Här håller vi tassarna för att Gullan blir helt frisk. Nu skall vi tassa iväg till Dui och Decos födelsedagsparty - du kommer väl?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Sippo, är det nån katt som nog inte riskerar att bli övergiven av sina människor så är det Gullan. Hon har äntligen fått de människor hon borde haft från början.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, det var nog tur att jag inte slutade klättra på buren, för alla skriver att de tycker jag är cool, kul, modig...

    SvaraRadera
  8. Maurice och Kajsa, vi tackar jättemycket för godispengarna. Ska säga till blogghjälpen att köpa godis genast. Tyvärr hade Gullans människor sjuka tvåbeningar att ta hand om också, det var därför de inte kunde åka hem genast till Gullan.

    SvaraRadera
  9. Basco, jag tror balkongräcken fungerar bra, om man inte har burdörrar att klättra på. Fortsätt bara!

    SvaraRadera
  10. Alice, det var ett bra tips. Jag ska genast inleda förhandlingar med blogghjälpen.

    SvaraRadera
  11. Vi har "läst ikapp" hela historien om Gullan och suttit trollbundna, dels av Gullans historia förstås, men också av den skickliga framställningen. En eloge till dig blogghjälpen, för din fantastiska berättarteknik.
    Och så vill vi kattplimentera både bogghjälpen och hälsoansvariga för den osjälviska räddningsinsatsen. Tänk, om alla vore som ni, så mycket bättre världen skulle vara!
    Kramar och tassklappar
    PS Så slank och snygg du är på bilden. Frasse undrar hur du bär dig åt och vägrar tro att det är så enkelt som matte påstår :-)

    SvaraRadera
  12. Gunilla och Frasse, vi tackar för kattlimangerna. Det bästa av allt är att Gullan verkar ha fått rätt diagnos och medicin och vi tror hon snart är alldeles frisk i sitt ben. Sen ett tips till dig Frasse: försök hitta nåt du kan klättra upp på. Det gör underverk med vikten!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...