torsdag 25 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag har jag jobbat som bara den. Först tog jag tass om blogghjälpen och en journalist och en fotograf från Länstidningen i Södertälje. Fotografen tyckte jag särskilt mycket om, för han tog många bilder på mig. Ska bli kul att se om just de bilderna kommer med i tidningen.

Först vägrade jag att posera, men sen fattade äntligen blogghjälpen vinken och gick efter godis, och då ställde jag upp i alla möjliga positioner. Men nån burklättring bjöd jag inte på.

Fastighetsägaren jobbar på, men vi ser att de alternativ vi hittills fått är för dyra för oss. Vi jobbar vidare med att söka lämpliga lokaler själva och vi vet att även fastighetsägaren jobbar på en lösning. De vill att vi flyttar så snart som möjligt och det har vi i o f sig inget emot heller. Problemet är bara att om vi ska flytta de lokaler vi nu sitter i, måste vi hitta nånstans för oss katter att bo under tiden. Det är inte helt lätt.

Jag berättar vidare i morgon.

15 kommentarer:

  1. Blir spinnande att se om du kommer med i tidininge. Bra att de gör reportage. Hoppas verkligen att fastighetsägaren hittar ett bra alternativ som är lagom dyrt, bra att de försöker i alla fall. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du kommer med i tidningen. Då kommer dina burkompisar bli jätteimponerade av dig.
    Klart ni måste ha någonstans att bo innan ni flyttar, vad tror folk egentligen???

    SvaraRadera
  3. För godis kan man ju tänka sig att ställa upp på fotografering! Synd bara att de inte fick ett kort där du klättrat högt upp på burdörren. Du är så söt när du sitter där. Hitta bra lokaler är lurigt. Hoppas verkligen att något lämpligt dyker upp. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Vad spännande med alla fotografer och journalister! Tycker också det var synd att de inte fick se din burklättring, du är så cool då! Men kanske att om de skriver i tidningen vad du kan så kommer jättemånga och vill titta på dig och dina kompisar. Vi håller tassarna hårt, hårt för att det snabbt skall lösa sig med lokaler.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Ja, vad synd att din burklättring inte kommer i tidningen. Inte nu i alla fall. Men det viktigaste är ju att allt ordnar sig till bästa för er, och att ni får lokaler som är minst lika bra som de ni har idag. Åh, vad jag håller tassarna för att allt ska lösa sig!

    SvaraRadera
  6. Åh så spinnande att se om du kommer med i tidningen Madeleine !
    Hoppas man kan kika i "tidningen" via nätet oxå.
    Jag och matte håller klor och tummar i kors för att lokalproblemet ska lösas sig fort !!!

    SvaraRadera
  7. Mjau, hoppas verkligen ni kommer fram till ngn vettig lösning på det hela och att du kommer med i tidningen, tassarna upp!
    Blir spännande att höra fortsättningen.

    Tass Tass

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, vi är jamarglada att fastighetsägaren försöker hjälpa oss. Fast vi jobbar mycket själva också på en lösning.

    SvaraRadera
  9. Sippo, tror du de blir imponerade? Vad kul det vore!

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, fast blogghjälpen och fotografen sa att det blev fina bilder av mig i alla fall, fast jag inte klättrade på burdörren.

    SvaraRadera
  11. Alice, vi håller också tassarna hårt för att det ska lösa sig med lokaler. Men det är ett stort projekt. Tur att jag har tid att ta tass om det.

    SvaraRadera
  12. Gustav, hoppas i alla fall att jag kommer med överhuvudtaget i tidningen. Det vore jamarkul att se hur jag ser ut i en tidning.

    SvaraRadera
  13. Kjelle Bus, jag vet i alla fall att man kan köpa tidningen för 10 kronor om man skickar ett SMS till tidningen. Allt står på förstasidan hur man gör.

    SvaraRadera
  14. M, C, T, S jag hoppas också det snart kommer en lösning för oss. Jag vill inte att mina kompisar ska behöva gå ute och frysa i vinter, och nästa vinter, och nästa vinter, och nästa v...

    SvaraRadera
  15. Du kommer att bli en riktig kändis om du kommer med i tidningen. Tur att våra kattkusiner i Södertälje har just den tidningen.
    Håller tummarna och tassarna att allt ordnar sig till slut.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...