lördag 1 september 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem är fortfarande nervös

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Eftersom vi fortfarande inte vet hur hembesöket blir på måndag har Smulan och jag bestämt oss för att busa en hel del för att fördriva tiden. Blogghjälpen kom in och blixtrade mig precis när jag hade skjutit iväg en pingisboll med tassen. Det fick hon egentligen inte göra,  men hon gjorde det ändå.

Annars har vi varit ute i kattsalen och hälsat på våra kompisar och sprungit omkring lite. Jag har förstås tagit tass om öppet hus precis som vanligt. Här är det bisniss äs josjoal.

På måndag ber jag er alla att hålla tassar och tummar! Ni som följt bloggen vet varför.

7 kommentarer:

 1. Hemma hos mig hålls ALLT för Er kan jag lova dig.
  Man ska inte längta livet ur sig jamar matte, men just nu vill vi att det ska bli måndag kväll så vi får reda på hur det gått.

  Ozzy

  SvaraRadera
 2. Klart vi håller tummar och tassar för er.
  Jackis m.fl.

  SvaraRadera
 3. Här hålls alla tassar och tummar inför måndagen. Det är sällan matte vill att tiden ska gå fort, men nu vill hon det.

  Vet du förresten hur det din företrädare har det i sitt hem? Det var längesedan jag läste något om det. Hoppas naturligtvis att allt är jamarbra.

  F.d. hemlös

  SvaraRadera
 4. Vi håller tassarna och nästan andan inför måndagens hembesök!!

  SvaraRadera
 5. Vi gör som alla ovanstående d.v.s. håller tassar och timmar jamarhårt för att det ska gå bra på måndag!
  Nospuss

  SvaraRadera
 6. Jag gör också som alla ovanstående och hoppas blogghjälpen inspekterar ett riktigt bra hem för två fina katter. Gärna med utrymme för mycket bus och lek.

  SvaraRadera
 7. Härlig bild! Vi håller allt vi har!! Nosbuffar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...