fredag 28 september 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättarHej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Oj, oj, vilken rivstart det blir som bloggkatt! Här händer grejer hela tiden.

Först så är det Extra Stor Loppis i morgon med fika, lotteri, second handbutik och - framför allt - fina katter att besöka!

Vi har öppet mellan 13 -16. Alla snälla människor är välkomna.

Som om inte det vore nog, så har vi säljstart på vår kalender för 2019! I år kostar den 120 kronor. Om du inte har möjlighet att komma till katthemmet så kan vi skicka den. Då tillkommer tyvärr 36 kronor i porto, så det blir alltså 156 kronor.

Om du vill beställa den kan du göra på två sätt:

Sätt in 156 kronor på vårt plusgirokonto 38 93 41 - 9 eller swisha samma belopp till vårt konto 12345 25408. Var noga med att skriva namn och adress dit du vill att vi ska skicka kalendern. Får du inte plats på själva inbetalningen så skriv bara namn och skicka sedan ett mail till info@sodertaljekatthem.se och säg när du betalade och ange tydligt namn och adress i mailet.

Jag ska se till att skicka så snabbt jag bara kan!

6 kommentarer:

 1. Oj vad du har mycket att göra med en gång.
  Hoppas att du får slicka på riktigt många frimärken i år när du skickar iväg kalendrarna och att det kommer jamarmånga snälla tvåbeningar och hälsar på er imorgon med välfyllda plånböcker.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag tänkte delegera slickandet till blogghjälpen. Har förstått att hon bör få lite att göra.

   Radera
 2. Nu har jag skickat pengar så att jag kan få den fina kalendern i år också. Du och dina kompisar är så fina!
  Jo, nog kan man kalla det rivstart, tänk om jag ändå kunde skicka människorna till din loppis nån gång. Man vet ju aldrig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag har jamat till blogghjälpen att hon ska skicka er kalender idag. Och skicka gärna upp dina människor hit också!

   Radera
 3. Nu är husse hemma igen så vi kan läsa ifatt på det du skrivit på bloggen.
  Husse ska swisha över pengar för en kalender idag också.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad bra att husse är hemma igen - och vad roligt att han beställer en kalender! Jag har jamat till blogghjälpen att posta den i morgon!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...