söndag 30 september 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Igår hade vi öppet hus. Det kom jamarmånga människor, men det var inte så många som skrev intresseanmälningar på nån av oss. Men blogghjälpen berömde mig och sa att jag hade skött allt jättebra.

Men sen överraskade hon mig genom att ta en bild där jag visade mina ögon! De har ni inte fått se ännu, men idag kan ni titta.

Sen har jag kommit på en bra grej tycker jag. Katthemmet behöver ju alltid pengar, men vi tycker också att djur och barn hör ihop. Som ni nog vet pågår insamling till Världens Barn nu. Vi är visserligen fattiga, men vi har ändå beslutat att skänka 20 kronor för varje såld kalender kommande vecka till Världens Barn. Hoppas många, många köper vår kalender så både de och vi får en rejäl slant! Den kostar 120 kronor + 36 kronor om man vill ha den skickad. Ni kan läsa på vår hemsida hur man gör om man vill beställa. Informera era vänner, arbetskamrater, släktingar, grannar och andra!


12 kommentarer:

 1. Men nu blev du ännu sötare, Benny när du tittade in i kameran. Vad roligt att det kom så många besökare. Nu hoppas vi att de kommer tillbaka och gör en massa intresseanmälningar. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam hoppas också det kommer många snälla människor och vill erbjuda oss ett hem.

   Radera
 2. Vilka snälla goa ögon du har jamar min matte.
  Även om inte tvåbeningarna var på humör för att skaffa sig en livskamrat i form av en fyrbening denna gången, så kanske dom kommer på bättre tankar nästa gång dom besöker er.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, ja, så kan det vara. Det har hänt förr att snälla människor kommit tillbaka!

   Radera
 3. Mjau vilka fina ögon du har och din vita päls ovanför nosen är sååå fin. Du är en väldigt vacker liten katt.
  Roligt att det kom många besökare. Vi får hoppas på intresseanmälningar.

  Vet du hur det går för Tessie och Smulan?

  Nospuss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det var snällt sagt. Vi tror det går bra för Tessie och Smulan, men vi brukar inte ta kontakt så nära inpå flytten.

   Radera
 4. Bobby! - Du e ju jamarsöt och med vilken bravur du skött den första tiden som bloggkatt! Tessie visste vad hon gjorde när hon valde dig som sin efterträdare, Buff Cornelia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, tycker du verkligen att det har gått bra. Det var väldigt roligt att höra!

   Radera
 5. Hej Bobby! Vilken söt kille du är. Du ser så snäll ut trots allt hemskt elaka tvåbenta idioter utsatt dig för. Nu vet och känner du att du är bland människor som gör allt för att du skall känna dig trygg och ha det bra.
  Vilket fint initiativ av katthemmet att skänka en slant till Världens barn trots knappa resurser. Tycker alla skall lägga på en extra slant om än så liten när de köper den fina kalendern.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vilken bra idé du kom på! Tänk om alla både köper vår kalender och lägger på en slant!

   Radera
 6. Vilken vacker katt du är, Bobby. Vilka fina, vackra, snälla ögon. Det är helt ofattbart att någon kan vara så grym mot ett fint litet djur!

  Så trevligt att det kom riktigt många människor på öppet hus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, inget djur borde behöva utsättas för elakheter! Vi har lika stor rätt till ett bra liv som nån annan.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...