onsdag 26 september 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Så, nu har jag börjat jobba som bloggkatt. Det känns ansvarsfullt, men jag har blivit lovad att jag får ta allt i min takt.

Blogghjälpen var här igår och då försökte hon få mig att titta in i blixtmojängen. Men jag är inte riktigt där ännu. Det får nog dröja lite till innan jag vågar det. Ni får nöja er med att se mig så här ett tag till.

Kanske kommer jag att bli en katt som vågar njuta av att klappas så småningom, men det känns inte riktigt så ännu.

Flera har frågat om jag har ont i underkäken. Det har jag inte och jag kan använda den nu som vanligt. Men vettisen får ta det extra försiktigt när de ska göra nåt i min mun, som att dra ut tänder till exempel, för min underkäke är inte riktigt lika stabil som andra katters. Det kan jag tacka en elak tok för.

Nu måste jag förbereda morgondagens öppet hus. Det mesta har jag klart, men det är lite till som måste göras.

10 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på dig.
  Matte jamar att hon tycker att du ser så snäll o go ut och hon väntar på att få se dina fina ögon när du vågar titta upp.
  Bra att du bara har lite kvar att sköta om inför morgondagen, så slipper du känna dig stressad och kan sova lugnt inatt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag försöker ta det lugnt, men det är svårt när man är ny på allt.

   Radera
 2. Du är jättefin! Vi vet att du kommer att bli modigare och modigare men att det tar en stund. När man träffat dumpningar så är det ju inte så lätt att veta att det finns snälla också. Öppet hus kommer säkert att gå jättebra! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag vet ju inte ännu om jag verkligen vågar lita på alla här. Fast blogghjälpen säger att jag kan det...

   Radera
 3. Åh söta Bobby, du är jättefin på bilden. Vi är övertygade om att du snart kommer att upptäcka att det finns snälla tvåbeningar också. Vi håller tassarna för att det kommer många besökare i morgon. Och du gör redan ett jättejobb som bloggkatt. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, tycker ni att jag redan gör ett jättejobb? Det känns skönt att höra.

   Radera
 4. Jag hoppas du ska slippa dra ut fler tänder, men jag förstår att det är underbart att slippa ha tandvärk! Sån där FORL verkar alldeles fruktansvärd!
  Skönt att veta att ingen stressar dig, utan nu får du stanna på det där toppenstället tills du känner dig mera säker och de rätta människorna kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, att ha ständig tandvärk är vedervärdigt. Skönt att vara av med det nu åtminstone.

   Radera
 5. Älskade Bobby, du är så fin och det är skönt att veta att du inte har ont. Du får ta allt i din egen takt och om blogghjälpen håller på att blixtra i ansiktet hela tiden kommer du säkert att vänja dig så småningom och våga titta upp i kameran, så att vi får se dina ögon.
  Öppet hus ska säkert gå bra, ska du se. Snart är du inne i alla rutiner som Tessie lämnade efter sig.
  Vet du hur det går för Tessie och Smulan?
  Nospuss

  Fd hemlös

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag är jätteglad över att slippa ha ont. Nu ska jag jobba på att inte vara så rädd. Det ska nog gå bra.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...