söndag 23 april 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag har det varit lugnt här på katthemmet.  Jag har vilat och inte har nån försökt klappa mig heller. Men å andra sidan har jag inte fått nåt godis heller!

Får fundera ut nåt bra sätt att få godis på, utan att nån ska klappa. Fast sen är det ju det där med att alla andra jamar att det inte är så farligt - en del jamar till och med att det är mysigt att bli klappad. Min strategi får bli att inte fatta några förhastade beslut. Det här måste funderas på ordentligt!

4 kommentarer:

  1. Kan vara en bra strategi att fundera innan du tar ett beslut, men vänta inte för länge. Vi tycker att det är så mysigt att bli klappade även om vi inte får något godis. Men vi tycker du ska få massor av lön i form av godis med tanke på allt som du jobbar med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, det är ju väldigt snällt av er att låta matte klappa er - utan att ni får godis!!

      Radera
  2. Det är alltid bra att tänka efter före. Fast du ser ju att de på katthemmet är snälla tvåbeningar.
    Tänk vad många kompisar och dig också de hjälpt till ett bättre liv. Försök förhandla dig till godis när du ska bli klappad. Det är en bra början.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, jam, utan godis går det nog inte alls!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...