onsdag 1 juni 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Så, nu är man "back in bisniss" igen. Jag jobbar som vanligt nu fram till flytten. Visserligen blir det lite extra jobb, men det är bara kul.

Det extra jobbet består bland annat i att jag måste provpacka allt jag ska ha med mig. Ni som följt min blogg en tid vet ju att jag fick en alldeles egen filt, som ska med till mitt nya hem. Ni ser den på dagens bild. Sen dess har jag fått en egen filt av matte också. Den doftar av mitt eget hem! Den får jag absolut inte glömma!

Blogghjälpen säger att det är gott om tid att packa, men jag vet nog bättre! Bäst att vara på säkra sidan, så jag kommer provpacka ordentligt fram till jag ska flytta för att vara säker på att jag får med allt! Blogghjälpen har ju ingen aning om vad jag ska ha med mig. Hon lever ju i sin egen värld.

14 kommentarer:

 1. Tycker också att du ska bestämma själv när du vill provpacka.
  Som du nämner är det ju massor att ta hänsyn till så man inget glömmer.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, visst är det viktigt att planera en flytt noga?

   Radera
 2. Klart du måste provpacka! Och så måste du lära upp en ny bloggkatt... bra att du har gått om tid, så kan den nya bloggkatten gå vid sidan om dig och lära sig hur allting fungerar. Skall bli spinnande att se vem det blir... och du, din matte ser väl till att du kan jama om hur det går i nya hemmet sedan?

  Tass från klosterkatterna genom Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, jag tror matte och jag kommer berätta hur det går när jag bott in mig ett tag. Det blir ju mycket nytt att lära sig i nya hemmet.

   Radera
 3. Det är bra att du provpackar lite så du ser att du kan få med allt. Jag är fortfarande glad ända in i hjärteroten för att det löst sig så bra för dig.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jag är också glad ända in i hjärteroten för att jag ska få ett eget hem!

   Radera
 4. Inför en så här stor och viktig händelse i livet måste man förstås förbereda sig ytterst noga. Hela ditt liv kommer ju blir förändrat, och det på bästa sätt! Naturligtvis axlar du ansvaret för flytten själv, vi som följt många bloggkatter vet ju hur virrig blogghjälpen kan vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, att lita på blogghjälpen i en sån här viktig sak är helt otänkbart!

   Radera
 5. När det gäller så viktiga saker som att provpacka och sen i skarpt läge packa på riktigt ja då går det inte att lyssna på blogghjälpen! Tänk bara vad hon skulle toka till det hela, då kan du vara glad om du får med dig någon av dina saker. *tassen för pannan*
  Nä, du gör helt rätt i att provpacka, det är viktigt att det blir rätt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, jam måste hålla blogghjälpen på tasslängds avstånd när jag packar, det är helt klart.

   Radera
 6. Vilken härlig känsla att kunna provpacka, det är ju jätteviktigt så att allt kommer med! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, visst, och att man packar ner sakerna på rätt ställe i väskan också!

   Radera
 7. Så spinnande med provpackningen, klart du vill ha en tass med i laget när det gäller den! Finns säkert massor med prylar förutom filtarna som du absolut måste ha med dig. Det är noga med packningen, inte var dag man flyttar till ett nytt för alltid-hem <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunills, Simba och Tasse, jag hoppas det är sista gången jag flyttar, och då är det viktigt att man packar ordentligt!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...