måndag 21 september 2015

Katten Rosita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Som ni vet hade vi öppet hus igår. Det kom ganska många människor. Det kom faktiskt in några människor som ville hälsa på mig också. Blogghjälpen kom med in för att ta hand om min kompis.

Människorna tyckte jag var söt, men de förstod inte att jag blev störd av min kompis, som är ganska dominant. Trots att blogghjälpen hade honom i knät var jag osäker, så besökarna tröttnade på att vänta på att jag kom fram ordentligt.

Efteråt var jag lite ledsen, men blogghjälpen sa att om de inte förstod varför jag inte vågade komma fram ordentligt, då var det inte rätt människor för mig.

Det kändes bra att höra att det inte var jag som gjorde fel.

8 kommentarer:

 1. Du ska inte vara ledsen Rosita. Jag jamar som blogghjälpen, dom var inte dina människor, men en dag kommer några som vill ha bara dig även om du är lite blyg.
  Kan du tänka dig, idag fick jag brev från Obelix.
  Jag blev jamar glad för att han skrev till mig, ja, husse stod också med på brevet, men jag är säker på att det var bara till mig.
  Matte bar in posten idag och hon blev också glad över att jag fått ett brev.
  Hälsa till honom o tacka.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam ska hälsa till Obelix och tacka. Han tycker ni är så snälla som hjälper honom.

   Radera
 2. Vad roligt att det kom många på öppet hus! Men här håller vi också med blogghjälpen om att det inte var ditt fel. Har de inte tålamod med att vänta på att du kommer fram i din takt så var de inte dina människor, då skall de inte ha en blyg katt alls tycker vi. Nä, då är det bättre att det tar lite tid så att dina rätta människor kommer och får syn på dig, du är så söt så du kommer garanterat att charma dem och linda dem runt din tass *ler*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, fast egentligen är jag inte så blyg, jag atycker bara att min burkompis är så dominant.

   Radera
 3. Vad bra med många besökare men vi jamar med Blogghjälpen, har de inte tid att vänta så är de inte rätt. Dina människor kommer det vet vi! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, det är flera som säger att mina människor kommer. Hoppas det blir så.

   Radera
 4. Jag fick också brev från Obelix idag, jag läste det högt för Räkan, Cornelia och Lucia jamarns va' söt han ÄR!! Vi tänker mycket på honom och håller tassarna att allt läker fort å bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, fortsätt tänka på Obelix. Han behöver mycket stöd ännu.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...