lördag 1 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag är det Alla Helgons Dag. Det betyder att det är många katters dag, för vi är helgon, även om en del av oss är rädda eller blyga.

En sån här dag tänker man på de som gått bort, över regnbågsbron. Tyvärr har jag alldeles för många att tänka på. Jag önskar att jag inte hade någon alls att tänka på just idag,  för jag vill att alla mina kompisar ska leva och ha det bra.

Det är en sak om de går över bron för att de har levt ett långt och lyckligt liv och själva tycker att det är dags att dra sig tillbaka, men så är det långt ifrån alltid.

Det värsta tycker jag är när en kompis inte får nån hjälp alls, eller får hjälp alldeles för sent. Därför har jag tänkt ut ett litet ordspråk idag:

SE MIG - OCH SE MIG FÖR DEN JAG ÄR!

Om alla gjorde det skulle många fler katter kunna räddas.

6 kommentarer:

  1. Jam, du har så rätt så. *nickar allvarligt*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jam, du förstår vad jag jamar om.

      Radera
  2. Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, tack för kattlimangen!

      Radera
  3. Väldigt klokt jamat!
    Här har matte varit på kyrkogården och tänt ljus och ikväll tänker vi bara mysa i soffan och tänka på dem som har lämnat oss alldeles för tidigt, både tvåbenta och fyrbenta vänner.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam, det är det man ska göra en sån här dag.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...