söndag 9 november 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft mycket att göra!  Först kom snälla morgonpatrullen. De är visserligen självågende och vet precis vad de ska göra, men det är klart att jag måste övervaka arbetet ändå.

Sen kom snälla snickare Christer. Han har satt upp skivor i våra burar så att vi inte ska kunna smita ut så lätt. Vet inte om jag gillar det riktigt, men det är inte snickare Christers fel att de kommer upp. Jag vill inte direkt peka ut nån ansvarig men som ofta när det händer tokiga saker börjar namnat på bl och slutar på lpen.

Sen kanske ni kommer ihåg Lilla A som jag berättade om för en tid sedan. Hon kom till katthemmet och var bara skinn och ben. Tyvärr har hon inte gått upp i vikt som hon ska och eftersom hon mådde sämre idag så blev det akuttransport till djursjukhuset med henne.

Alla som nån gång varit på ett djursjukhus vet att det kostar massor, och åker man dessutom dit på en söndag så blir det ännu mer. Vi tyckte i alla fall inte att vi hade nåt val. Vi gör allt vi kan för våra kompisar här på katthemmet.

I morgon ska hon tillbaka till djursjukhuset för mer provtagning. Håll tassar och tummar för att det går bra för henne! Hon är så mysig och vill så gärna ha hjälp. Varför fick hon inte det mycket tidigare? Varför slog människor larm först när det var så illa ställt? Alla vi katter här på katthemmet tänker på dig Lilla A.

8 kommentarer:

  1. Bra att du tar hand om morgonpatrullen och snickare Christer! Vi håller alla tassar och tummar för lilla A.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam det ingår ju i bloggkattsjobbet att ta tass om alla här på katthemmet.

      Radera
  2. Vi håller tummar och tassar för Lilla A!!

    SvaraRadera
  3. Förstår att det tar mycket av din dyrbara tid att rätta till det bl-lpen ställer till. Smitsäkra burar - ett sånt påhitt!! Håller alla tassar för lilla A. Nosbuffar från Sambo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sambo, jam, det är nästan det som tar mest tid faktiskt.

      Radera
  4. Här håller vi också alla tassarna för lilla A!
    Christer måste känna sig trygg med att du alltid finns där med råd och direktiv om vad han skall göra.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. ALice, Christer och jam arbetar väldigt bra ihop. Vi förstår varandra!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...