fredag 14 november 2014

Katten Pauline på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag är vi lite trötta här på katthemmet. Som ni säkert vet hat våra kompisar Jenny och Majsan hos Klosterkatterna födelsedagskalas igår.

De bodde här på katthemmet innan de fick sitt egna kanonhem 2010. Tänk att det kan gå så bra för våra kompisar! Det finns som tur är många såna händelser här. De allra flesta hamnar i bra hem.

Jag och M dansade hela natten, och när vi inte gjorde det lekte vi lekar med de andra katterna. Försten uppför trapporna i huset var en uppskattad lek. Den lekte vi flera gånger. Tyckte jag hörde nån matte som sa "vad är det för liv i huset", men det struntade vi i. En annan kul lek var Vem river ner flest vedträn ur vedhögen på 1 minut. Där tror jag M vann faktiskt.

Vi fick massor av god mat. Själva hade vi med lite som vi hittade i kylskåpet på katthemmet.

Vi hann precis hem med kattikoptern innan morgonpatrullen kom. Tur var det!

Nu ska vi nog ta det lite lugnt ikväll.

6 kommentarer:

  1. Visst var det en riktigt kul fest!Vi har varit slitna här idag så vila ligger bra till på agendan! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, det blir nog en lugn helg för oss alla som var med!

      Radera
  2. Det var verkligen kul att komma på en fest igen, och alldeles speciellt kul att fira några katter som fått det så bra i livet! Jag blir lika glad att höra om varenda en som räddats från hemskheter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jam visst blir man alldeles varm om hjärtat när man läser om såna som haft det riktigt otrevlig men som sedan får ett toppenhem! Önskar alla fick kanonhem faktiskt.

      Radera
  3. Tack så jamarmycket för att ni kom! Det var den bästaste present vi kunde få, för det kändes lite som att familjen var på besök... *kurrar*

    Nosbuffar från Majsan och Jenny, 10 år gamla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Majsan och Jenny, jam vi kände också att vi kom till nära släktingar. Det var lite svårt att åka tillbaka till katthemmet, men vi hade ju intalat oss tidigare att vi måste det. Tills vi får ett kanonhem bor vi ju här.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...