fredag 22 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag är jag lite besviken. Det är nämligen första gången sedan vi startade bloggen som ingen har kommenterat den. Inte en endaste en har skrivit nånting.

Kanske beror det på att alla har tröttnat på att läsa om oss. Vi kan ju inte variera oss i det oändliga eftersom vi bor på samma katthem varje dag. Kanske beror det på ämnet, nämlligen att vi har en auktion på gång. Det kanske inte så många tycker är så bra.

Oavsett skälet känns det inte så kul.


29 kommentarer:

 1. Men lilla Stellan jag läser varje dag väntar otåligt på dina inlägg. Men jag har inte kommenterat innan. Varför du inte fick några kommentarer igår kan bero på att den handlar om auktionen. Kanske många tänkte att enbart dem som vill lägg bud ska kommentera. Jag tror inte att det beror på att någon tycker att auktioner inte är bra tvärtom så tror jag många tycker den är bra och nödvändig. Tyvärr kan jag inte vara med på auktioner men dina inlägg läser jag varje dag.

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter att skriva.

  Nospuss från Rozalia och katterna Doris och Molly

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rozalia och katterna Doris och Molly, ja du anske har rätt. Det kanske handlar om auktionen och de som lagt bud är nöjda med det. Vad kul att ni läser min blogg varje dag!

   Radera
 2. 'Lilla' rara Stellan! Hur kan du tro att 'alla' tröttnat på din blogg! Du kämpar oförtrutet på för att hitta ditt och Glorias drömhem samtidigt som du har sååå mycket annat att sköta om, förstår att luften gick ur dig när du såg att det stod 'inga kommentarer'! Vi tänker på dig varje dag fast det kan ju du inte veta!
  Varm kram från Sven, Räkan och gammelkatten Lucia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, Räkan och gammelkatten Lucia, jag jag kämpar verkligen för att Gloria och jag och alla andra katter här på katthemmet ska få det bra. Skönt att känna att du tänker på oss varje dag!

   Radera
 3. Inte tröttnar vi på din blogg, den är ALLTID lika intressant! Tror det var första gången jag inte skrev något igår, för jag hade redan skrivit om auktionen någon dag innan, så det skulle bara bli en upprepning. Men det är färre kommentarer nu tycker jag, vissa dagar är det bara några stycken. Fast man ser ju att många läser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag brukar inte titta hur många som läser, jag ser bara kommentarerna. Men jag kanske ska börja titta på hur många som läser också...

   Radera
 4. Stiliga du, inte ska du tro att vi tröttnar. Matte sysslade med annat, vid symaskinen du vet, men hon läste bloggen för oss och hejar på auktionen så det blir många pengar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, du och hela din familj är en lkippa i vår tillvaro. Tack för allt ni gör för oss!

   Radera
 5. Men jam då, så ska du väl inte tänka heller. *buffar*
  Det händer mig med att det inte kommer några kattentarer på vissa inlägg, men det gör inget. Nu ska du inte hänga morrhår, vi är fortfarande kvar här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, skönt att läsa att ni är kvar. Jag blev orolig igår.

   Radera
 6. Oj,oj, förstår att du blev ledsen, matte var borta igår så datorn var inte på :-(.
  Vi tröttnar absolut inte, tycker det är så spinnade att följa er katter och blir så glada när ni kommer hem.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, om er matte var borta förklarar ju det saken. Jag är inte lika ledsen idag.

   Radera
 7. Här har vi då inte tröttnat!! Varje dag läser vi, och det kommer vi att fortsätta att göra. Och vi hoppas på att du fortsätter att blogga. Heja!!
  Vi vill passa på att ställa en fråga, skulle ni vilja ha lite leksaker? Vi har rensat ut sånt vi inte leker med här hemma igår, det är inte så jättemycket, lite bollar och sånt, vi skickar gärna dessa till er, bättre att de kommer till användning än att de bara ligger här, säkert är det någon av er som kan hitta något skoj :)
  Kramar från Beata, Doris, Sunny och matte <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beata, Doris, Sunny och matte, vad kul att ni fortsätter läsa. Om det är leksaker som går att rengöra, d v s tvätta i 60 grader, tar vi gärna emot dem. Annars törs vi tyvärr inte p g a smittorisken. Hopaps ni har förståelse för det.

   Radera
  2. Det är klart att vi förstår. Det är nog lite svårt att tvätta dem så hårt, gissar på att de inte håller för det tyvärr. Men det var värt en koll! Kram på er!!

   Radera
 8. Jag läser din blogg varje dag! Xantippa

  SvaraRadera
 9. Vi läser bloggen varje dag, även om vi inte kommenterar den dagligen.
  Igår hadlade den mest om auktionen och den kan vi inte vara med på då vi inte kan tävla med dem med bättre inkomster.
  Fast ni fick en slant från oss i veckan ändå.
  Som ett tack till en vän som ville att vi skulle ge er det som dom borde ha fått :)

  Kram
  /Julia å missar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jag förstår. Snällt att vi fick en slant från er. Vi vet att alla inte kan ge och det hoppas jag alla förstår!

   Radera
 10. Inte är vi trötta på din blogg här heller !
  Brukar försöka läsa varje dag , men inte alltid vi hinner KATTentera på alla bloggar vi besöker :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, nä vi hinner inte heller kattentera alla bloggar alla dagar. Blev bara lite ledsen när ingen kattenterade igår.

   Radera
 11. Jag läser din blogg varje dag och är alltid intresserad av vad du har att berätta. Jättebra med en auktion! Hoppas den ger mycket pengar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vad kul att du läser min blogg varje dag. Hoppas också att auaktionen ger många pengar.

   Radera
 12. Inte har vi heller tröttnat på dig! Matte har varit så trött den här veckan och somnat efter jobbet så vi har knappt kunnat tassat hos någon på flera dagar. Vi hoppas hon skärper till sig i helgen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, viktigast att matte är pigg. Hon har en så viktig uppgift i att ta hand om er alla, så hon måste få vila.

   Radera
 13. hejsan, jag läser bloggen varje dag men brukar inte kommentera alls. Det är en väldigt bra blogg som blandar allvar med glädje.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vad kul att höra. Hoppas du fortsätter läsa om oss.

   Radera
 14. Mjau, jag får inte heller så mycket kattentarer. Jag vet inte vad det beror på, kanske att jag envisas med att INTE jama alla mina blogginlägg på FaceBook? Eller också är det bara en 3-4 stycken supertroget lojala kommenterare som ALLTID har vänligheten att lämna ett jam eller en åsikt. Men även de måste ju få ta en paus ibland!
  Men det syns ganska bra att många läser i alla fall, om man har en besöksräknare. Och det är ju det viktiga också! JAG läser allt du och Kattson tassar ned, säkert! <3
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 15. Vi läser också din blogg. Inte tröttnar vi på den heller. Vi hinner kanske inte läsa varje dag, men när vi läser så läser vi alltid ikapp det vi har missat och då kan det ibland vara lite för sent att tassa ner kommentarer för då har det redan hunnit hända en massa nya saker.
  *Kurr och spinn*

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...