torsdag 28 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Jahajam, då har man klarat av ännu ett öppet hus.

Det var en hel del folk här. En kvinna var inne hos mig och Gloria, men vi får se om hon går vidare med en intresseanmälan. Jag är inte så säker, för det gäller att man förstår att Gloria behöver lite tid på sig, och det är tyvärr inte alla tvåbeningar som förstår sånt. Det är viktigt att den som vi tar tass om förstår att Gloria är fantastisk men på sitt lilla vis.

 Annars kan jag berätta att alla vinstpaket i min lilla auktion är skickade idag. Vi hoppas alla blir nöjda. Ni ska veta att varje krona betyder mycket för oss. Många av mina kompisar behöver kostsam veterinärvård och medicin och ni ska vet att det är NI och era gåvor som betalar det.

16 kommentarer:

 1. Vi håller såklart tassarna för en intresseanmälan, men det är ju viktigt att det blir rätt. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja, det är ju det som är kruxet ibland.

   Radera
 2. Här jamar vi som Dui och Deco, men det är jamarviktigt att det blir rätt annars är det bättre att vänta för ni båda är verkligen värda ett purrfekt för-alltid-hem!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, blogghjälpen säger också att vi är värda ett toppenhem där vi får stanna och älskas hela livet.

   Radera
 3. Jamar som föregående jamare att det är ju viktigt att det blir rätt, men håller så klart tassarna för en intresseanmälan !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vi får se hur det går. Vi gör inget förhastat, Goria och jag.

   Radera
 4. endera dagen s¨kommer den rätta människan, sånt kan man inte skynda på.
  Fick mitt paket igår, lysande!
  lycka till på söndag, skickar matte om inte hon strular till det med nåt annat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, vad kul om matte kommer på söndag! Då ska jag ta tass om henne.

   Radera
 5. Det var ju roligt i alla fall att någon var inne hos er, men, som jamat, det viktigaste är att rätt människa en gång får förmånen att bo tillsammans med er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja, det är jamarviktigt. Vi stressar inte.

   Radera
 6. Tänk om fler folk kunde förstå att det ger så mycket att ta hand om en katt som Gloria. Vår kompis här, Lucia, kom hit för ett år sedan från ett katthem, hon har haft ett tufft liv, är inte skygg men såååå försiktig. Matte säger att det är så underbart att sakta sakta se hennes framsteg och hur hon inrättar sitt nya liv! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja det är verkligen synd att inte fler inser hur fantastiskt det är att se en llite rädd kisse bli en trygg katt. Förstår att Lucia är glad att hon kommit till er.

   Radera
 7. Känns så bra att pengarna går till dem som verkligen behöver dem <3 Vi håller alla tassar och tummar att både du och Gloria ska hitta era människor snart! Som Gustav jamar, de ska vara tacksamma att ni vill bo med dem! *stampar med tassar och fötter*
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla, Simba och Tasse, det är precis så det är! De ska vara glada att vi tar tass om dem. Men ännu har inte den som fattat det kommit.

   Radera
 8. Klokt att kvinnan tänker igenom saken ordentligt. Vi får se hur det blir, men vi håller tassarna för er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, vi är också glada att hon inte rusar iväg. Man ska tänka efter ordentligt innan man skaffar en katt!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...