måndag 11 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Nu är det snart dags att vila lite. Det har varit en jobbig dag. Blogghjälpen har varit med på möte i Svekatt, och alla som följt bloggen vet ju vem som förser henne med åsikter och saker hon ska säga - just det. En viss katt vid namn Stellan.

Det är mycket att göra där. Om vi inte hade haft katthemmet att sköta också hade allt gårr mycket fortare, men problemet är lite att alla som engagerar sig i Svekatt även är engagerade i olika katthem. Båda sakerna tar tid och jag kan inte hinna med allt. Jag jobbar på så gott det går.

Sen kan jag också berätta att jag skrivit en insändare i lokaltidningen Södra Sidan . Jag lät blogghjälpen skriva under. Om man klickar på själva tidningen på länken och bläddrar fram till sidan 19 så kan man läsa min insändare. Hoppas politikerna också läser den.

8 kommentarer:

 1. Vilken jamarbra insändare du har tassat ihop Stellan! Men man får bläddra till sidan 21 för att hitta den.
  Vi tar för givet att mötet gick bra när hon fick dina tassektiv att följa.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det var så klart blogghjälpen som skrev sidan 19, men sidan 21 ska det vara. Man måste kolla allt hon gör!

   Radera
 2. Mycket bra skrivet! Klokt att låta blogghjälpen skriva under, människor har så underliga idéer om katters författarförmåga. Tycker politikerna ska skämmas som handlade så nonchalant!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi tycker också de ska skämmas, men samatidigt tvivlar vi på att det gör det.

   Radera
 3. Jam vilket bra inlägg, men sånt förstår väl inte politikerna sig på. *fnyser*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag är rädd för att du har rätt. Vi katter får nog ta och engagera oss mer politiskt om det ska bli nån ordning.

   Radera
 4. Det var en insändare helt i vår smak! Och slutklämmen kan man fundera massor över. Varför anses det vara en bra idé att ösa ut pengar på TV-program medan andra viktiga ärenden helt nonchaleras? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vilket jamarns braig insändare du skrivit till tidiningen , Stellan !!
  Hoppas som du att många politiker läser den och skäms för vad dom väljer att lägga pengar på istället för att hjälpa Katthem !

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...