tisdag 19 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har min kompis H fått komma hem från djursjukhuset. Tyvärr är faran inte över än för hans del, men vi hoppas allt ska gå bra, och vi fortsätter kämpa för honom - och givetvis även för alla andra katter här på katthemmet.

För att hjälpa H tänkte jag göra en liten auktion. Som vanligt ska man bara vara med om man vill,  det finns inget tvång alls att vara med och bjuda.

Paket nr 1 innehåller: En fin kasse som Pelles matte sytt. Den är förstås jättefin och exxtra bra nu när EU tänker förbjuda plastpåsar. Om man tänker lite både på ekonomin och miljön så är Pelles mattes fina kassar ett bra val. Sen finns det också ett adventsljus och en ljusstake till det, Försvaret Hudsalva, Enn kattskylt, En röd/vit liten skål som man kan servera laktosfri grädde i (den är för lliten för godis), ett julkort och en kattleksak.

Paket nr 2 innehåller: En kasse som PElles matte sytt, en nalle med tröja, 2 handdukar, glasögondukar, godisburk (för kattgodis så klart) och ett virkat mobiltelefonetui som en av våra duktiga volontärer gjort.


Paket nr 3 innehåller: en sydd påse att stoppa t ex en vinflaska i, en sparbössa med kattmotiv, mobiltelefonfodral som Pelles matte sytt, julkort, minitavla, 2 tabletter, värmeljus + hållare, liten kattskylt


Sen vet ju alla som varit med om bloggauktionerna från Södertälje Katthem tidigare att bloggkatten brukar ha en alldeles speciell sak att auktionera ut. Nu är det ju snart jul, och då har jag tänkt att ni nog behöver en extralampa till era ljusstakar, så det är mitt bidrag till den här auktionen. Det blir alltså paket nr 4.

Om ni vill vara med på auktionen är det bara att lägga ett bud i kommentarerna. Skriv vilket paket ni vill bjuda på och hur mycket.

Jag tänkte att auktionen får vara klar på lördag kl 18.00. Till dess får ni gärna bjuda. På söndag talar jag om vem som vunnit vad, och när ni betalat in i veckan som kommer skickar jag paketen så fort jag hinner!

    


23 kommentarer:

 1. Jag vill lägga bud på nr 4, lampan, man vet aldrig när man behöver en.
  100:-bjudet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, det är väldigt klokt att förse sig med en reservlampa!

   Radera
 2. Hej Stellan, va' roligt med en auktion och för ett gott syfte! Jag bjuder 200:- för paket nr 2! Ps. har följt katthemsbloggen i snart ett år, den är superbra!
  Bästa hälsningar från Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vad kul att du gillar min blogg! Och att du är med i auktionen. Välkommen till båda.

   Radera
 3. Det var många fina saker som auktioneras bort. Vi hoppas på att det blir många pengar. Om jag haft några själv, skulle jag bjuda på den där fina lampan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag veet att du skkulle bjuda om du inte behövde pengarna till dina systrar. Men det är inte gratis att ha katter, och jag vill verkligen inte att nån känner sig tvungen att bjuda.

   Radera
 4. Jag börjar med att buda 150:- för paket 1 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vad kul att du bjudit på paket nr 1. Vi får se hur det går!

   Radera
 5. Chali, Chanti och Chacai19 november 2013 kl. 19:36

  Vilka fina paket!
  Vi bjuder 250kr för paket nr 2 och 150kr för paket nr 3.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chali, Chanti och Chacai, vilke fina namn ni har! Kul att ni är med och bjuder!

   Radera
 6. Jag bjuder 150 kr för paket 3 :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen. Vad snällt av er. Blogghjälpen jobbar på att få nån eller några att ställa upp i Huddinge den 30.11.

   Radera
 7. Fler bud finns på FB, dags att höja??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, har sett att det finns mer på FB. Hoppas jag inte missar nåt!

   Radera
 8. Hoppas att det går bra med H. Vi bjuder 250 på paket 1.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi hoppas också det ska gå bra för H. Tack för att ni hjälper honom!

   Radera
 9. Hej, jag bjuder 500 kr för paket nummer 3. Vänliga hälsningar från Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Charlotte, vad roligt! Vi får se vem som vinner.

   Radera
 10. Jag har tassat in litet pengar + beställt en almanacka idag, och jag hoppas kunna hjälpa litet på så vis i stället. Men många fina saker är det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, du hjälper oss ofta, det har jag minsanna sett. Om du vill har vårt tackbrev via mail istället för i vanliga posten, som du avböjt, kan du skicka ett mail till astrid.akesson@telia.com och ange din mailadress så ordnar vi det!

   Radera
  2. Vi tar gärna brev via mail vi också...Nosbuffar

   Radera
 11. Vi bjuder 200:- för lampan, sen tänkte vi tassa in hos Pelle och fråga om hans matte kan sy en fin kasse. Vi såg att hon tog emot beställningar och att de pengarna skulle gå till er också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tack snälla du för budet. Jag tror att PElle matte gärna hjälper er. Hon är bara sån. Hon hjälper alla som är snälla och som behöver hjälp!

   Radera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...