måndag 25 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Trots att jag har tassarna fulla den här veckan måste jag ju berätta för er vad som händer.

Först håller jag på att planera för Kattens Dag. Det är många aktiviteter på gång. På lördag kommer en av våra "klippor" stå på Djurmagazinet i Södertälje och sälja kalendrar och berätta om oss. På söndag är det stor LOPPIS på katthemmet mellan 13-16. Jama om fyndtillfälle! Den som inte passar på att köpa sina julklappar här kommer ångra sig. Sanna mina jam.

Sen har jag också fixat bilder på mig, Gloria och flera andra av mina kompisar här på katthemmet. Vi ska nämligen vara med på Dreamies Facebooksida från 1-24/12. Där ska man kunna läsa lite om oss och har vi tur är det rätt människor som läser och ger oss ett hem. Gå gärna in och titta på den sidan och gilla den. Då får vi godis, nämligen. Och kanske, kanske också ett hem!


14 kommentarer:

 1. men så du jobbar! vila lite mellan varven så du inte går in i den där väggen. Har hört att det inte ska vara nåt bra. Tass tass och nospuss till Gloria!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, nä väggar brukar jag inte gå in i. Jag är en cool kille som vet när jag måste vila.

   Radera
 2. Det händer verkligen mycket! Klart vi tassar in och gillar och hållar alla tassar vi har för att era människor ska se att ni finns där mitt framför ögonen. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jamarsnällt av er. Hoppas många andra också ser detta.

   Radera
 3. Åh, vad synd att jag har så långt till katthemmet, annars hade jag gärna kommit på loppisen! Men jag håller tassarna för fint väder på söndag hos er så att massor av människor kommer, och med stora plånböcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag hoppas också det kommer många. Synd att du inte bor närmare. Då skulle jag visa dig på de riktiga loppisfynden!

   Radera
 4. Förstår inte hur du och Gloria hinner med ALLT som står på er agenda, det beror kanske på att ni båda har en extra ordinär simultankattacipet och är ett sammansvetsat team!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jag tror din analys är helt riktigt. Annars skulle vi inte hinna med allt.

   Radera
 5. Då ska vi hålla ögonen öppna efter er. Hoppas ni vinner massa gottisar och dessutom får en bra familj. Tänk vilken bra julklapp.

  SvaraRadera
 6. Jisses så du jobbar Stellan !
  Hoppas att det kommer många o hälsar på en av era "klippor" i djuraffären o att många kommer på er loppis på söndagen !
  Coolt att ni ska vara med på Dreamis FB-sida :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jag hoppas det kommer jättemånga snälla månniskor båda dagarna till båda ställena!

   Radera
 7. Hoppas ni vinner massor av dreamisar! De är ju så jamargoda! *slick om nosen*
  Sen hoppas vi att det leder till bra för-alltid-hem till er också naturligtvis, men väntan blir ju lite lättare med gott godis :)
  Vi hade gärna skickat iväg matte på loppisen, men då skall hon iväg och träffa Dui och Decos och Stationskatternas mattar
  *nosbuffar*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tycker ni kan komma hit alla tre!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...