söndag 10 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft fint besök här må ni tro. Det var Pelles matte  som var och hälsade på. Och vet ni vad hon hade med sig? Jamarfina myntakuddar! Jag fick en.  Den ser ni mellan mina tssar, Den var röd och fin.

Jag släppte den inte på en lång stund. Ikväll ska jag ha den i bädden när jag sover. Lilla Gloria blev lite rädd när jag bollade med den så hon satte sig bakom sin pelare. Där brukar hon sitta när hon tycker det är läskigt. Fast hon brukar komma fram efter en stund.

Ni kanske ser henne? Hon är jättesöt. Jag gillar henne skapt.

10 kommentarer:

 1. Jam så snällt av Pelles matte att komma med lite mynta sådär. Såna människor tycker vi om! Du får visa Gloria hur kul man har med myntakuddar, då vågar hon kanske testa själv sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, Pelle och Maja har verkligen haft tur som fått en sån matte och husse. Ni anar inte vad snälla de är mot oss katter!

   Radera
 2. Åh vad snällt av Pelles matte! En myntakudde är precis vad alla katter behöver ibland . Du får be Gloria prova den så får hon se hur mysigt det är med ett myntarus.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag ska be blogghjälpen om en egen myntakudde till Glora. Då kanske hon förstår hur mysigt det är.

   Radera
 3. Åh så snällt av Pelles matte att komma med mynta-kuddar !
  Precis vad man behöver att busa med ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jag önskar att det fanns kattiljoner myntakuddar överallt där det finns katter! Tänk vilken dröm!

   Radera
 4. Väldigt snäll av Pelles matte och komma med sånna roliga presenter. Snäll av Pelle också att låna ut henne till er :-)

  Håller med dig Stellan, Gloria är väldigt söt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, Pelle och Maja (som kommer från Södertälje Katthem) är väldigt snälla mot oss katter här på Södertälje Katthem. Ja, mot tvåbeningarna också faktiskt.

   Radera
 5. Så snäll Pelles matte är, fast det visste vi ju redan. Ge Gloria myntakudden så hon får sig ett myntarus också ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jag ska säga till blogghjälpen att Gloria ska få en egen myntakudde. Jag vill nog ha min själv.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...