söndag 1 juli 2012

Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen. Blogghjälpen var här och jag fick lite godis. Numera får jag inte så mycket godis för hon säger att jag "lagt på mig lite". Jättefräckt att påjama nåt sånt!

Nåjam, det blev lite lek också, så jag är inte så missnöjd med henne. Fast jag tycker förstås det kunde varit mer av allt - både godiset och lek.

Nu ska jag börja fundera över vad jag ska göra på semestern. Jag har förstått att så här års ska man absolut göra nåt. Fast jag kan ju inte åka nånstans, eftersom jag inte har nån som skjutsar mig. Och tassen på hjärtat, jag vill inte åka nån annanstans än till mig hem - som jag inte har ännu.

12 kommentarer:

 1. Vackraste Ninja! Bra att det blev både godis och bus i alla fall! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja det var bra. Fast det blev med bus än godis.

   Radera
 2. *vink* *vink* på dig sööta Ninja !
  Bus och gottis det är grejer det , som varje katt skulle få varenda dag !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, tänk om alla katter fick både bus och gottis varenda dag, helst i sitt eget hem.

   Radera
 3. Jamar som de andra, bus och gottis är viktiga saker, lägger man på lite gos också så har man fått med allt viktigt. Ja ett eget hem är förståss också viktigt, men det kommer snart skall du se.
  Wilma är lite bättre i magen men inte bra så än vågar inte matte hoppas så mycket, men Wilma äter ordentligt och är glad och gosig. Vi gör vårt bästa med att ta tass om henne och småbrorsorna försöker lämna henne ifred medans jag ligger bredvid henne och utövar kurrterapi.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, om man inte har nåt eget riktigt hem, får man hålla tillgodo med bus, gos och godis här. Vi fortsätter hålla tassar och tummar för Wilma så hon blir alldeles bra snart.

   Radera
 4. Mjau Ninja, så klart att du är så söt, men att du har lagt på dig? Syns inte på bilden ,mjau
  Tyckerdu är så fin ändå.
  Jamars bra att du fick lite godis iaf
  Hoppas dina tvåbeningar kommer snart, hållertassarna på det

  Tass tass på dig kompis

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, jag har visst inte lagt på mig, det är bara blogghjälpen som inbillar sig!

   Radera
 5. Vad, vet inte blogghjälpen att det är ytterst ofint att prata om katters vikt? Vill man ha några extra trivselhekton så är det ens egen högst personliga ensak... jo, matte, det är det!
  Förstår att du helst av allt vill resa till ett eget hem. Håller tassarna så hårt jag kan för att det snart blir så!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, blogghjälpen har ingen aning om hur man uppträder i fina katters sällskap! Kan du tänka dig att hon klagar på min vikt? Obegripligt.

   Radera
 6. Här hemma tror jag Hugo också lagt på sig lite. Han tycker kattungarnas foder är mumsigt men de visst lite för smarrigt för kattherrar i sina bästa år så de sätter sig runt magen ;-)
  Vi får hoppas att just det DÄR hemmet dyker upp snart så du får ha semester i ett alldeles eget hem :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, tänk den som hade fet, god kattungemat att tillgå. Mums! Men sånt bjuds inte här. I alla fall inte i min bur.

   Radera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Som jag sa förut så jobbar vi på som vanligt.  Vi är vana att jobba här på katthemmet och vi vill i...