lördag 7 juli 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar.

 Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit bloggmöte hemma hos Sippo och Tindra. Där fanns
Prinsessan Linsens matte, 
Max & Måns husse,  
Wikkis människor,
Östgötakatternas matte, Malin,
Sippos favoritgranne,
Klosterkatternas mattar,
Sippo och Tindra och deras husse,
 Ja, och så var ju blogghjälpen där förstås.

Jag  har jamat med både Sippo och Tindra efter mötet och har förstått att det var ganska stökigt. De tvåbenta deltagarna tycket det var väldigt trevligt, men Tindra ville inte delta alls utan låg i husses säng och bevakade det hela därifrån. Sippo själv var ganska slutkörd efter allt flyttande på sistone, och hade helst velat ha husse för sig själv. Dessbättre tyckte han det var OK att blogghjälpen fick klappa honom när hon hade bjudit på dentisar. Visserligen, och som vanligt när det gäller blogghjälpen, var det alldeles för få, men Sippo var storsint och lät sig blir klappad i alla fall.

På översta bilden ser ni Sippo och
Wikki och på den undre den goda maten som Max & Måns och Östgötakatterna hade skickat med sin människor. Det lär enligt blogghjälpen, smakat utsökt.

Synd att jag inte kunde vara med, men det var bra att det inte blev det kaos jag och Sippo befarade. Som vanligt gjorde vi ett gott arbete!8 kommentarer:

 1. Ja söta Ninja. Ni gjorde ett utomordentligt jobb som hade planerat alltsammans så bra och visserligen blev det lite stökigt med så många 2-beningar i en liten lägenhet men Sippo ordnade det så att vi kunde vara på uteplatsen mesta tiden så det blev lite mindre jobbigt för honom och Tindra. Tvåbeningarna var i alla fall jättenöjda har de berättat för mig, och det var ju huvudsaken.

  Tass från Imma, abbemissa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, man kan alltid lite på Sippo! JAg visste att han skulle ordna det på bästa sätt för er.

   Radera
 2. Maten så ju smarrig ut :-)
  Hade också velat träffa alla härliga bloggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, maten var väldigt god. Hoppas det blir fler tillfällen så fler kan träffas.

   Radera
 3. Det var en lyckad träff, även om den var lite rörig ibland. Men du hade uppfostrat blogghjälpen väl, även om dentisarna var för få. Men hon fick som sagt klappa mig ändå. *spinner*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, klart det blir rörigt när tvåbeningar ska träffas. Det var tur att du var där och styrde upp det hela. Skönt att blogghjälpen uppförde sig någotsånär i alla fall. Hon var väldigt glad och tacksam att hon fick klappa dig.

   Radera
 4. Det var ett jättetrevligt kalas. Jag vågade mig till och med fram och skakade tass med mattar och hussar.
  Maten var jättegod, hälsar matte. Och Sippo och Tindra var jätteduktiga som höll ställningarna inomhus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gumman, du var ju jättemodig, och vacker var du också. Undra på att Sippo är förtjust. Kul att träffa din matte också.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...