torsdag 5 juli 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag tror jag att jag får jama i på skarpen åt alla  som inte ställer upp för oss katter! Som idag på öppet hus. Det kom inte alls många och de som kom var bara intresserade av kattungarna. Jag undrar ibland om de tror att det är en särskild ras? Att det alltid kommer vara så små?

En kattunge växer upp, väldigt fort. Tycker matte och/elelr husse att de är lika roliga och söta då? En riktig kattvän vet ju att vi katter bara blir mysigare och mysigare för varje dag, men det finns ju de som inte visar sig vara riktiga kattvänner som skaffar katter också.

Både jag och blogghjälpen blir jamararga när människor överger sina katter bara för att de inte tycker de är så kul längre. Om man inte tycker att ens katt är kul, så beror det nog mest på tvåbeningarna själva! Vi katter är ALLTID roliga, trevliga, snälla, trofasta. Fast ibland kan det ta lite tid innan vi vågar visa det. Men den som ger oss den tiden - den blir belönad!

12 kommentarer:

 1. Klokt jamat, vi injamar.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, bra att fler tycker som jag.

   Radera
 2. Kära Ninja, du jamar alltid de rätta sakerna! Och en sak till om vuxna katter - de är redan rumsrena, de har lärt sig vad som går an och vad som tvåbeningar inte gillar att man gör o.s.v. När man tar sig an en vuxen katt, vet man vad man får på ett helt annat sätt.

  Vi har huset fullt av katter som är jamarmysiga, hälsar mattarna.

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, jag tycker också det är konstigt att så många tycker kattungar är så himla söta, men när det växer upp tycker de inte om dem längre. Hur kan man känna så?

   Radera
 3. Klokt jamat! Mina människor har inte varit kul idag, de har inte skött servicen alls någe bra. Knappt så jag hann få klappar innan de rusade iväg igen. Men jag e kul och mysig jämnt jag. Och du också Ninja! Dessutom e vi färdiga med vår utbildning i kattpolitik och kettikett så vi kan uppföra oss och river inte ner allt i vår väg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, vi är mogna katter, helt enkelt. Besvärligt att inte service fungerar hemma hos dig. Hoppas matte bättrar sig.

   Radera
 4. Klokt inlägg som vanligt !
  Blir också jättearg på folk som överger sina katter bara för de tröttnat :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, folk som överger sinakatter borde....(Nu fick jag inte skriva vad jag tänkte för blogghjälpen).

   Radera
 5. Idag hade vi besök av en gammal kompis till matte som hon inte träffat på massor av år och vet du vad, kompisen var kattägd av 2 katter från er. Hon var dessutom jamarbra på att gosa och jag hoppade tom upp i hennes knä, det har jag aldrig gjort förut på nån annan än matte. Men det märktes direkt att hon var väluppfostrad av sina katter. Hon funderade faktiskt på att skaffa en till katt från er och hon är klok och vill ha en vuxen katt, ingen unge.
  Jag håller tassarna för att hon gör det för den katten kommer få ett toppenhem på landet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vad kul med ännu en bra kattägd människa med katter från oss! Vi har många vuxna katter som väntar på ett hem. Be den här personen att komma en dag på öppet hus när blogghjälpen är där. Hon är där för det mesta, men inte nu på söndag.

   Radera
 6. JAMARS så arga vi blir, både vi och matte GRRR
  Alltså bara kattungar,vad jam, vi katter växer ju upp och blir stora vi oxå en gång. Duger man inte då kanske??
  Du har så braiga tankar om hur vi katter ska behandlas på rätt sätt, för att kunna lita på tvåbeningar.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, precis, vi katter blir ju bara mysigare och mysigare ju äldre vi blir!

   Radera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Här jobbar man och sliter för att allt ska bli bra, men när man äntligen unnar sig en liten matbit ...