fredag 6 juli 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Ni kanske tror att jag bara jobbar här på katthemmet och ordnar med alla möten och allt annat här? Nä, så enkelt är det faktiskt inte.

Nu ska det t ex vara bloggträff hemma hos Sippo och Tindra i morgon.  Visserligen är Sippo en erfaren och rutinerad katt, men han har ju specialiserat sig på säkerhetsfrågor. Det är ju nog så viktigt att säkerheten fungerar när så många personer ska sammanstråla, så han har nog haft mer än tillräckligt med det. Dessutom har han ju flyttat alldeles nyligen och det är så klart mycket som ska trimmas in i den nya bostaden. Därför har jag lovat ta tass om rutinerna kring själva mötet.

Jag tror det ska gå bra. Jag har instruerat blogghjälpen och jag kan ju bara hoppas att hon har förstått vad jag jamat. Vi får se efter mötet i morgon!

10 kommentarer:

 1. O så skönt att du tar tass om det här, Ninja, för vi har varit oroliga för hur det ska gå när vi nu släpper iväg våra tvåbenta, men när nu du har instruerat blogghjälpen så ska det nog gå bra. Vi får hoppas att det blir bra väder imorgon så att de kan vara utomhus en del.

  Tass från Imma, abbemissa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, klart ni varit oroliga - och inte utan anledning. Men nu har Sippo och jag tagit tass om alltihop!

   Radera
 2. Skönt att höra att du tar tass om det här, en annan har ju haft tassarna fulla, om jag så jamar. *tacksamtass*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, vi måste ju hjälpas åt. Jag vet att du har mer än nog med allt du ansvarar för.

   Radera
 3. Så spinnande med bloggmöte! Är det många som skall komma? Vi ser med spinning fram emot en rapport imorgon! Vi tar för givet att de kommer få det jamartrevligt när det är du som har stått för planeringen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag tror det kommer bli trevligt. Men det var nog viktigt att jag och Sippo styrde upp det hela lite.

   Radera
 4. Spinnande med bloggträff..Vi vill veta mera sen! nosbuff

  SvaraRadera
 5. Så kul att ni ska träffas! Och när du står för planering och organisation kan det ju inte bli annat än en jamarlyckad bloggträff. Ser precis som de andra fram emot detaljerade rapporter framöver.
  Tassklappar
  PS Grattis till awarden, jama om att ni är värda den! :-)
  PPS Jamar helt med om dina åsikter om "kattungesyndromet" - märkligt att folk inte inser dels att de också blir stora och dels att en vuxen katt är väldens trognaste och bästa vän <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, visst är en vuxen katt världens trognaste och bästa vän. Bara vi behandlas som en vän.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...