fredag 27 juli 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag bara en kort, men viktig reflexion att jama om.

Hur kan det komma sig att tvåbeningar på ett katthem, som känt en katt i några dagar, engagerar sig mer i den katten än kattens ägare?

 Det finns alltså tvåbeningar som hellre lägger pengar på sin semester än tar hand om sin sjuka katt.

Är det jag som inte fattar, eller är det den som struntar i sin katt som inte fattar?

9 kommentarer:

 1. Dessa människor är inte kloka i skallen och du ska inte bry din fina hjärna om såna dummisar. De som jobbar på ett katthem är till skillnad från kattens förra människor, riktiga kattvänner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä du har nog rätt. Jag ska inte bry mig om såna tokar. Jag håller mig till dem som bryr mig om mig istället.

   Radera
 2. Jamar precis som Sippo. Det finns hur mycket dummisar som helst.
  Den där historien du jamar om, liknar den där historien om en familj som åkte från sin 2 åriga dotter på en flygplats, vars barn inte hade ngt pass, mjau gör man så, bara åker från sitt barn hur som helst. Mjau vi läste att föräldrarna kanske kommer att få ngn form till straff. Bra jamar vi
  Mjau, vi menar att man åker inte från sin sjuka katt på det där sättet, uschjam.

  Tass söta Ninja

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, jag har läst om dem som lämnade sitt människobarn på flygplatsen. Hur många tokar finns det?

   Radera
 3. Det är definitivt fel på dem som prioriterar en kort resa istället för ett livslångt kärleksförhållande med sin katt! Men tyvärr ser många människor katten som ett slags sak, som man kan ha så länge man vill och sedan slänga bort hur som helst. De fattar inte att katten är levande och har känslor precis som människor! Skulle de göra likadant med sitt barn? Fast med tanke på de där föräldrarna i Polen, som lämnade sin lilla unge på flygplatsen, kanske det finns sådana tvåbeningar också... *ryser*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, man undrar ibland hur det står till bland tvåbeningar. Och om man lämnar sitt barn på flygplatsen, ska myndigheterna besluta om de ska straffas! Det är väl självklart! Lika självklart som att alla som över en djur ska straffas. Det behövs inga särskilda beslut om det.

   Radera
 4. Ja visst är det konstigt! Tyvärr finns det alltför många tvåbeningar som skaffar sig både djur och barn fast de inte borde. Vi läste också om paret som lämnade sin dotter på flygplatsen för att åka till Grekland på solsemester. Vi förstår inte varför man skaffar sig vaken barn eller djur om man inte tänker ta hand om dem. De kan väl skaffa något mjukisdjur istället.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, visst vore ett mjukisdjur bättre till såna tvåbeningar? Om man är så skadad att man kan njuta av en semester när man lämnat sitt barn på flygplatsen eller sin katt utan tillsyn, då borde man ju få vård eller fängelse.

   Radera
 5. Hej Ninja! Nu e min sekreterare tillbaka. Vissa tvåbenta borde inte ha levande djur, bara gosedjur av tyg. För de behandlar ju djuren likadant.

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...