måndag 26 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Jaha, då har visst blogghjälpen kommit hem igen. Inte för att jag vet säkert, för här har hon inte varit! Men jag har hört från andra att hon varit synlig i stan idag.

Det är väldigt konstigt att först åker man bort och lämnar allt viktigt till mig, sen kan man inte komma hit med godiset, som jag utgår från att hon köpt på sin resa, utan springer omkring och tramsar med massa annat. Nåjam, jag har faktiskt hört att det hon sysslat med idag ska gynna oss katter i alla fall, så jag får väl vänta och höra vad hon har att säga till sitt försvar.

Jag hade ju tänkt att jag skulle jama om godiset jag fått från Gustav i förra veckan, men jag måste skjuta lite på det inlägget. Men det kommer!

22 kommentarer:

 1. Så synd att blogghjälpen inte har haft tillfälle att komma till katthemmet än, men hon dyker säkert upp, ska ni se. Det ska bli spännande att höra, vad hon har haft för andra kattuppdrag istället. Så snälla Gustav och hans människor är, om skickar godis. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, Gustav är jättesnäll, men det finns många andra som är också. Ni bland andra som brukar hjälpa oss jätteofta med pengar till allt vi behöver. Ni är alla guld värda!

   Radera
 2. Man tycker ju annars att blogghjälpen skulle skynda sig till er med godiset, så mycket hon bara kunde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, visst borde hon kunna skynda sig hit med godiset. Men det är som att få fart på en atlantångare.

   Radera
 3. Först vill vi såklart önska blogghjälpen välkommen hem. Hoppas hon har haft fina dagar i Spanien. Men... hade hon inte haft sina insatser för katterna att skylla på så hade du nog fått ta ett allvarligt jam med henne. Som det nu är får du väl ge dig till tåls ett tag. Men inte länge, för med både dig, dina kompisar och Gustavs godis som väntar, så inser hon säkert att det är viktigt att hon är på plats så fort som det bara går.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, jag får nog ta ett allvarligt jam med henne i alla fall. Hon måste ju lära sig prioritera.

   Radera
 4. Mjau så bra att Blogghjälpen har kommit hem iaf. Hoppas hon kommer till ert katthem igen ngn dag. Det gör hon säkert och har med sig godis till er
  Mjau

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C T, S jag vet inte när hon kommer men jag ska jama till henne på skarpen när hon gör det.

   Radera
 5. Vi läste just på Wikkis blogg att ni vunnit Tasseriet.
  Stort Grattis!!! Nu får du ännu fler saker att blogga om!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Puma, tack för grattiset. det är jamarkul att vinna fina saker. Ska bli spännande att se vad det är.

   Radera
 6. Jamarns bra att Blogghjälpen är hemma i alla fall så det blir lite ordning på tassandet! Godis blir det nog extra av när hon kommer.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, extra godis är ju det minsta man kan begära av nån som varit borta så länge!

   Radera
 7. Å, var det ni som vann Tasseriet?!? GRATTIS!!! Så fankattiskt det blir, för det var ju så många fina saker där som ni kanske kan sälja och få in pengar till godis för, och andra saker som ni kan ha glädje av själva.

  Vet du vad jag tror? Att blogghjälpen tänker på er nästan hela tiden, oavsett om hon är på katthemmet eller inte! Så var inte orolig, hon har inte glömt vare sig godiset eller andra viktiga saker som rör er.

  Hoppas att hon hade en trevlig resa!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imma, tror du verkligen att hon tänker på oss nästan hela tiden? Ja, kanske är det så, men det hjälper ju inte om hon inte kommer hit med godis.

   Radera
 8. Hoppas att blogghjälpen är jamarpigg nu, så hon orkar bära hem mycket godis till er! Och så blir jag litet nyfiken på vad hon hittat på idag? Tror hon saknat er jättemycket, så det måste varit nåt viktigt hon haft för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, hon säger själv att det var jamarviktigt, men det vill jag nog bedöma själv när jag hört vad hon har gjort.

   Radera
 9. Hoppas hon kommer dit med godiset snart ! Tur för blogghjälpen att det hon gjort i alla fall gynnar katter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, ja det är verkligen tur att hon jobbat för oss när hon inte kommer hit med godiset.

   Radera
 10. Vilken jamarfin bild på dig idag! Vad fräckt av blogghjälpen att inte komma rusande till er och ge er godis nu när hon har kommit hem. Hoppas ni blir kompenserade imorgon. Sen får du hälsa grattis till blogghjälpen, vad jamarskoj att hon vann tasseriet! Här skall vi gå och sova igen, vi är helt utkattade efter gårdagens party - men jamars vad skoj vi hade! Ni kan verkligen få liv i en fest.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, visst hade vi skoj på festen! Vilket partygäng ni är. Man önskar ni hade fest varenda dag. Fast då kanske man skulle tröttna?

   Radera
 11. Om det ska gynnar er katter i hemmet, är det nog bäst att ge sig till tåls...
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Max och Måns, ja, fast jag tycker det är svårt att vänta när man vet att man ska få nåt gott. Men jag försöker ge mig till tåls.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...