torsdag 29 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag är vi sena, men det beror på att blogghjälpen varit på möte med Svekatt. Då tar det lite tid och de har mycket att jobba med.

Givetvis försåg jag henne med material. Det är ju mitt jobb. Jag börjar känna mig varm i pälsen som bloggkatt nu. Vet precis hur jag ska göra när hon ska på olika grejer.

Nu ska jag börja förbereda lördagen, för då är det Medborgardagen i Stadshuset i Södertälje.  Flera snälla tjejer från vårt katthem ställer upp för att visa att vi finns. De är jättesnälla som offrar en lördag för vår skull. Vad skulle vi göra utan dem? Usch, det vill jag inte tänka på.

7 kommentarer:

 1. Ja, hur skulle världen se ut utan alla snälla människor som utan lön jobbar för andras bästa? Men varför är så stor andel av dem tjejer, det undrar jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag undrar också varöf r det är så stor andel tjejer som hjälper oss. Fast det finns flera snälla killar också på katthemmet.

   Radera
 2. Du ligger minsann inte på latsidan!
  Du är verkligen värd många snälla människor så duktig och godhjärtad som du är!
  Tur, att det finns snälla människor också, annars hade det varit för bedrövligt. Skulle bara behövas minst en kattiljon till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mozart & Vincent, visst skulle det behövas minst en kattiljon människor till som var snälla mot både oss djur och andra tvåbeningar.

   Radera
 3. Jag tycker att en eller två av er katter borde få följa med på Medborgardagen och själva få berätta om vad ni varit med om. Då skulle kanske fler förstå hur illa vi blir behandlade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag skulle nog gärna få följa med blogghjälpen till Medborgardagen, men hon tycker inte om att flytta oss från katthemmet om det inte är för att vi ska flytta till ett nytt hem. H för gott. Hon tror att vi kanske tror att vi ska till ett nytt hem, men så måste vi komma tillbaka till katthemmet när det hela är slut och då kanske vi blir ledsna. Därför kommer vi inte med.

   Radera
 4. Skönt att du känner att du nu blivit riktigt varm i pälsen som bloggkatt . inte minst för Blogghjälpens skull :)
  Tycker det är jättebra att det finns 2-benta som ställer upp på Medborgardagen och visar att ni finns !

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...