onsdag 28 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Äntligen har blogghjälpen varit här. Först var hon här på morgonen, fast då blev jag lite sur på henne. Hon tittade bara in och sa att hon skulle hämta en av mina kompisar som skulle till vettisen. Då tänkte jag att nu får jag bergis inte tacka Gustav, Piff och Puff idag heller.

Men för en gångs skulle överraskade blogghjälpen positivt. På sena eftermiddagen kom hon tillbaka och kom in i min bur med godiset och ett fint kort. Det kan ni se på översta bilden.
 
På nästa bild kan ni se hur jag lägger sakerna tillrätta innan det ska fotas.  Det är viktigt att det ser snyggt ut.

 På bilden längst ner kan ni se att jag sitter framför godiset och vaktar det så det inte försvinner. Fast tror ni jag hade nåt för det? Nejdå, blogghjälpen hämtade det mesta och sa att mina kompisar också skulle smaka.


Nåjam, det är väl inte mer än rätt. Vi tyckte alla att det var gott godis och tackar än en gång.

Nu ska jag börja jobba med helgens aktiviteter. Det ska jag berätta om i morgon.


14 kommentarer:

 1. Åhh finis! Du är såå himla vacker! Och vilken tur att du finns och kan se till så allt går rätt till, tycker allt det är jamars allvarligt att du inte fick mest av det gottiga då det faktiskt är du som håller ihop alltsamman som klister till papper. De andra ska juh få smaka men du ska ha mest! Va snällt av Gustav och hans systrar att komma med överraskning! :) Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rebellen, tycker du verkligen jag är vacker *rodnar*. Visst är det tur att jag hjälper till med allt. Hur skulle det annars gå?

   Radera
 2. Vilken tur att ni kunde hjälpa oss äta upp allt! Det är vi som ska tacka er, så vi slapp äta gammalt godis! Och vad FIN du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi hjälper gärna till att lösa såna här problem. Och det är ingen risk att godis blir gammalt här om vi får välja (fast blogghjälpen förstår inte det där med att färskheten är A och O).

   Radera
 3. Vad gulligt att Gustav och Piff och Puff har skickat godis! Håller med Gustav, du är sååå fin! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, Det var jättesnällt av dem att skicka godis till oss. Vi blir så glada för allt stöd vi får på olika sätt.

   Radera
 4. Så snillt av Gustav , Piff o Puff att skicka sitt gottis till er !
  Tycker oxå du ser riktigt snygg ut när du vaktar gottiset , var ju attans att den där Blogghjälpen lyckades att sno det mesta ändå :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, visst var det förargligt att blogghjälpen lyckades ta bort det mesta godiset innan ja hunnit äta upp det. Men det är ju riktigt att mina kompisar får smaka också.

   Radera
 5. Jamar som de andra - jättefina kort på dig! Vad snälla Gustav och hans inneboende är! Fast det vet vi ju sen innan att Gustav är en generös gentlekatt. Tänk att blogghjälpen tog godiset fast du vaktade så bra. Jam hon är hopplös... Men finns det dentisar i påsar? Det har vi aldrig sett förut. Var det någon ny smak med också?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, Gustav är en gentlekatt, så sant jag heter Ninja. Det var inte riktigt dentisar vi fick, men det finns annat godis också, ser du.

   Radera
 6. Gustav är en hyvens katt, det jamar jag bara. Du verkar ha bra anlag för att jobba som säkerhetskatt, det ser man ju på din hållning när du vaktar godiset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, Hyvens är ordet om Gustav. Säger du att jag har anlag som säkerhetskatt *sträcker på sig*? Hmmm, kanske nåt att satsa på?

   Radera
 7. Du tar ditt arbete på största allvar! Så duktig du är Ninja!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nea, klart man måste ta jobbet på allvar. Det är ju ett viktigt jobb jag har.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...